Новини

Появиха се предполагаемите спецификации на новия LG Nexus 5

След малко повече от месец Google ще представи новите си Nexus устройства. С течение на времето се разкриват все повече подробности около двата телефона. Последната налична информация касае предложението на LG,наследникът на LG Nexus 5 (2013) – LG Nexus… 5 (2015).

 

Да си припомним стария Nexus 5, който се превърна в нещо като устройство герой за доста от Android феновете. Добра изработка, добра камера с отлична OIS, един от най – добре калибрираните 1080p екрани поставен в компактно шаси… но преди всичко невероятна производителност, скорост и оптимизация от Google, направиха Nexus 5 любимец на много потребители. Не случайно доста от тях пропуснаха да сменят своя Nexus 5 с Nexus 6.

 

Но достатъчно за стария телефон, да обърнем внимание на новия. Изглежда, както предшественика си, Nexus 5 (2015) ще споделя доста общи черти с текущия флагман на LG. Съответно LG G2 тогава и LG G4 сега. В последната изтекла информация са разкрити част от спецификациите на новия Nexus, а именно 5.2" екран с 1440 x 2560 QHD резолюция, Snapdragon 808 SoC, 3GB LPDDR3 RAM , 13MP основна камера със Sony IMX 278 сензор и OIS. От други източници, вече знаем че телефонът ще разполага с 5MP предно разположена камера и USB type C.

 

n-1.png

 

Изглежда LG ще използват познатата рецепта, която им донесе успех с Nexus 5 (2013), а и с Nexus 4 – да заложат на хардуер, тестван в собствените има топ предложения към момента. Единствената по – важна подробност, която липсва е капацитета на батерията. Нещо много ключово за успеха на новия Nexus телефон. Малката батерия беше единствения по – сериозен недостатък на Nexus 5 (2013). Да се надяваме, в новото предложение тя да е поне 3000mAh.

 

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: