Skip to Content

Няма да има Triangle Away за SGS4 с Exynos 5

Triangle-Away.jpg

@Chainfire e един от най-известните разработчици в сферата на мобилните телефони. Поради тази причина ще пропусна уводната част с обяснения кой е той, а направо ще минем на въпроса.

Знаете, че Galaxy S4 се предлага в две разновидности - със Snapdragon и Exynos 5 Octa процесор. Лошата новина е за собствениците на версията с Exynos 5 Octa, които искат да си Root-нат телефона. За съжаление flash counter-а няма да може да се занули, поне не и за момента. От описаното от @Chainfire, той не разполага с такъв модел и поради липсата му той не може да модифицира кода, да компилира кернела, а отделно трябва да си намери и тестери, които да го пробват.

Всичко това се получава поради новите степени на защита, които са въведени от Samsung с цел да не се бърника по апаратите. Съмнявам се, че това ще остане за дълго време така, но в близките дни не може да очакваме никаква промяна.

 

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.