Skip to Content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)

SGNote_22.jpg

 

Имах възможността преди месец да се запозная от близо с таблета, но поради стечения на обстоятелствата, тази статия престоя доста време в Dropbox-a ми, преди да излезе на бял свят. Таблета ни беше предоставен със любезното съдействие на Виваком.

Първите ми впечатления от него са, че е много бърз. TouchWiz и Андроид 4.0.4 създават много добра комбинация. Не го натоварих с много програми, но не се съмнявам, че щеше да се справи с тях.

Таблета позволява multitasking, на който стартират няколко действия едновременно. Може да гледате клип, докато браузвате на различни части от таблета.

Таблета е почти същият като размери като Samsung Galaxy Tab 2 10.1. При Galxy Tab са 256.6 x 175.3 x 9.7мм,a при Galaxy Note са 262 x 180 x 8.9мм. N8000 е малко по-лек с 12 грама. Specs_13.jpg

Всички характеристики на таблета са:

·        Touchwiz,

·        1,4GHz четириядрен процесор

·        1GB RAM.

·        HSPA+

·        WiFi

·        Bluetooth 3.0

·        10.1” WXGA (1280 x 800) дисплей

·        5мп задна камера 2592x 1944и 1.9мп към нас

·        S-Pen и S-Note приложения

 

 

 

Note32.jpg

 

Приложението S Note го има и тук. В него ще намерите няколко образци за Note, Idea Note, Meeting Note, Magazine, Diary, Recipe, Travel и Memo. Писането и рисуване е повече от лесно. Дори и за човек не изпозлвал приложението преди, всичко е много интуитивно направено.

Таблета е с 6.55мм SPen(писалка). Съвсем леко докосване е необходимо за да добавите каквото искате. Има вариант при изваждане на S Pen, S Note да се стартира автоматично. (много добра екстра според мен)

Samsung and Nexus3.jpg

Таблета е 2 камери, 5мп на гърба със светкавица и 1.9мп. Снимките със задната камера са добри, но според мен има още какво да се желае.(целта и е все пак предимно за заснемане на неподвижни обекти)

Звукът е силен и кристален. Бутоните за управление на звука за отговре, както и на Galaxy Tab 2 10.1

Изключително съм доволен от малкото време което имах, да опозная работата на таблета. Не се сещам за нещо, което да ми е направило неприятно впечатление. Таблета може да бъде намерен в Търговската мрежа на Виваком, като цениете с програма Traffic Unlimited варират от 34.90 на месец до 38.90, според пакета който изберете.

© Материалите използвани за ревюто са обект на авторски права и всяко използване без разрешение на автора им е наказуемо.

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.