Skip to Content

Какво да очакваме на CES 2013

CES 2013.jpg

 

Остават броени дни до едно от големите събития за всички Android маниаци. Може да се каже, че това е като Коледа за хардкор феновете. Да, говорим за CES 2013. То ще се проведе в Лас Вегас от 8-ми до 11-ти Януари и водещите компании в тази сфера ще покажат някои от интересните си джаджи за тази година. Сега ще направим лек обзор на това, което знаем до момента от слуховете и ще се опитаме да дадем малка светлина в тунела за предстоящите изненади.

Да започнем с водещите производители, като HTC, Samsung и Sony. За съжаление няма да видим много от първите две. Ако съдим по историята, Samsung ще запази големите изненади за пролетта. Както Galaxy S II и S III, така и новия Galaxy S IV вероятно ще ни бъде представен малко по-късно тази година. Честно казано, шансовете да го видим другата седмица са малки, а и слуховете за него бяха леко абсурдни, за да са истина. Нямаме нищо потвърдено за него, нито някаква ясна снимка. Обаче, има нищожни шансове да бъде представен пред закрити врата. Едва ли ще е версията, която ще е на пазара, но може и да е. Хубавото е, че с всичките новинари, все някой може и да направи снимка. Като изключим водача за 2013 година, от Samsung ще покажат най-вече някой оборотен телефон като  Galaxy Young Duos, GT-B7810 и Galaxy Frame. Може би Galaxy Note 7 tab, както и нещо базирано на Tizen.

 

Samsung Galaxy S IV.jpeg

 

Очаквания водач на HTC за тази година също няма да го видим. Въпреки слуховете за появата на М7 на CES е малко вероятно това да се случи. Все пак в последните няколко месеца тайванската компания показа 2 флагмана ( One X+ & Droid DNA ), които вече са на пазара и появата на трети толкова скоро е малко безсмислена.

 

Sony Xperia Z (Yuga) and Sony Xperia ZL.jpg

 

Като компенсация за очакваното слабо представяне на горните две компании, Sony ще зарадва своите фенове. Xperia Z и ZL, за които ворорихме преди дни, определено не са за подценяване. Възможна е поява и на телефон е нисък клас, като информация за някой таблет не е известна.

 

LG Optimus G2.jpg

 

От LG може да очакваме евентуална поява с LG Optimus G2. И за него не липсваха слухове последните месеци. Дано да са истина!

 

Nexus.jpg

 

За останалите ще поговорим накратко. ASUS може би ще покаже няколко 7'-инчови таблета, като един от предполагаемите е нов Nexus. Acer ще представи новия  Iconia B ( B1 ). За финал от Huawei и ZTE ще покажат обичайните заподозрени, според слуховете, Ascend D2 и Ascend Маte, както и Grand S.

 

Ascend Mate.jpgHuawei Ascend D2.jpg

 

С няколко думи, това е което може да се чаква от Consumer Electronics Show 2013. Ако искате да споделите мнение или някаква интересна информация, може да ползвате тази тема във форума.

 

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.