Skip to Content

Преглед на Android аксесоари: Aquapac прахо- и водоустойчив протектор

Обичам смартфоните, а също така обичам и водните забавления, а изглежда точно тези две неща са несъвместими. С помощта, обаче на прахо- и водоустойчивия протектор Aquapac, аз, без колебание, ще мога да взема моя смартфон на плажа, на някоя лодка или даже на подводно плаване до 5 метра дълбочина.

Следва още ...


И така, едва ли ще помъкнете Вашия смартфон на дълбоководно плаване, но въпреки това протектора Aquapac се справи блестящо с това (на практика той се справи с още четири гмуркания, от които тук няма кадри). По същество процедурата е следната: Смартфонът се поставя в Aquapac протектора, който бива запечатан, посредством двойка щипки, уплътнения и водоустойчив плик.

И тук идва най-хубавата част: Можете безпроблемно да изпозвате телефона докато е в плика. Тъчскрийнът работи перфектно, което означава, че можете, както току що сте слезли от сърфа, да проверите Вашата поща или да проведете разговор, без да се безпокоите поради водата или облепените с пясък пръсти.

Aquapac е изпитан и 100 процента водоустойчив до дълбочина до 5 метра, а също така е и пясъко- и прахо-устойчив. Протекторът плува на повърхността на водата и може да побере всеки един смартфон на пазара. Цената му е $24.95 но вероятно все още го няма в България.

Източник: http://www.androidcentral.com

Информация за автора на тази статия