Новини

3D на рендъри Galaxy S7 подсказват как ще изглежда следващия флагман на Samsung

Очаква се Samsung да представи Galaxy S7 слеващия месец точно преди началото на MWC 2016 и е съвсем нормално слуховете покрай модела да се засилят.

 

През изминалите месеци видяхме няколко 3D рендъра, които се опитват да предскажат как би изглеждал наследникът на Galaxy S6. И докато те бяха базирани повече на предположения и въображението на създателите им, то последните 3D изображения може би са по – близко до истинската визия на Galaxy S7.

Както стана ясно от предишната ни статия, предстоящия флагман на Samsung ще разполага с 5.1 инча 2560х1440 екран, 4GB RAM памет и 64GB вградена памет. В списъка на спецификациите е и основна камера с 12MP BRITECELL сензор, който трябва да подобри качеството на изображенията заснети при ниско ниво на околна светлина. В зависимост от района на продажба, ще бъдат налични версии с два различни чипа – Exynos 8890 и SnapDragon 820.

 

Galaxy-S7-Video-Based-On-Leaks.png

 

Въпросните нови рендъри са дело на дизайнера Jermaine Smit, който твърди че са базирани на изтекли скици на дизайна на S7 и сходството им с реалното устройство е много голямо. Може да изгледате и видеото на дизайнера, предполагаме ще Ви е любопитно.

 

Samsung Galaxy s7 based on leak!

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: