Новини

Дизайнът на OnePlus 5 е официално обявен от компанията

След поредица от спекулации, лийкове и слухове относно дизайна на OnePlus 5, изневиделица самите OnePlus разкриха основна част от него в официалните си канали в социалните мрежи.

 

 

 

Очаквано или неочаквано, дизайнът в гръб напомня изключително много на iPhone 7 Plus с формата и разположението на двойната задна камера, извивките и лентите за антените. Остава загадка дали е изкопирана и липсата на жак за слушалки.

Коментарите в социалните мрежи са тотално в двете крайности. Едни осмиват копирането и се отказват от бъдеща покупка, докато други са във възторг и одобряват с 2 ръце взаимстването на дизайн от Apple.

Както ни е известно до момента, OnePlus 5 ще бъде официално с процесор Snapdragon 835. Знаем вече, че ще има версия с 8GB RAM ексклузивно за Индия (като остава да разберем в някакъв период дали тази версия ще стане налична и за другите региони). Известно ни е също, че компанията работи усилено в сътрудничество с лабораторията DxO за доусъвършенстване на качеството на камерата, както и наличието на аудио обработка при видео заснемане, за по-добър звук при висок шум.

Всичко ще ни стане известно на 20 юни, когато ще бъде официалната премиера на OnePlus 5.

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.