Новини

OnePlus 6 с 6.3″ ноч дисплей беше официално представен

Обикновено виждаме новият модел през юни, но вече всичко се знаеше за Oneplus 6 и днес беше неговата премиера. Най-забележимата промяна е 6.3" 19:9 OLED дисплей с наличието на ноч, който все пак може да бъде скрит, както стана и при Huawei P20.

Екрана на OnePlus 6 е малко по-малък от този на Google Pixel 2, но по-вертикала имаме повече пространство, което пък прави рамката на Pixel 2 доста по-груба и по-голяма на пръв поглед.  OnePlus са тествали над 1000 най-популярни приложения, за да са сигурни че ноча не създава проблеми на нито едно от тях.

 

gsmarena_004.jpg

 Другата промяна е черният стъклен гръб, заменящ алуминиевото тяло на предходните модели.Освен това имаме обещание от компанията, че всички следващи модели ще следват тази линия.

Софтуера както винаги е изчистен, много бърз и това ще е един от първите модели с публична beta до Android P. Ъпдейт до нея се очаква съвсем скоро да има.

Стартовата цена на 64GB вариант с 6GB RAM е 519€, което го прави малко по-скъп от предшественика си.

Докато предната камера е е почти същата, задната има значително подобрени характеристики, като имаме оптична стабилизация и на двете задни камери.

Speed you need логото предопределя използването на Snapdragon 845, Adreno 630 и максимум от 8RAM за модела с 256GB UFS 2.1 вътрешна памет. Останалото е 2280 x 1080 резолюция, Gorilla Glass 5, 3300 mAh батерия, Bluetooth 5.0, 2 нано Sim карти и Dash charge бързо зареждане.

Продажбата на модела започва от 22 май като цената за 64GB е 519€, а цената на 256GB е 619€.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.