Skip to Content

Oppo R11 е обявен официално

Oppo R11.png

След поредица от слухове Oppo R11 беше обявен вчера вечерта. По-големия му брат R11 Plus за сега остава загадка. Наличен от 10 юни, смартфонът има изцяло метално тяло и е в цветове Злато, Розово Злато и Черен.

Oppo R11 идва с 5,5-инчов 1080p AMOLED екран, новия чипсет от Qualcomm в средно-висок клас Snapdragon 660. Рам паметта е 4GB с 64GB вътрешна памет. Камерата на устройството е двойна с един 20MP и един 16MP сензори с 2х оптичен зуум и обработка на снимките от Qualcomm Spectra ISP. Предната камера е впечатляващите 20MP. Батерията е скромните 2900mAh, но може да разчитате на светкавично зареждане с помощта на фирмената технология OPPO VOOC Charge.

Цената все още не е обявена, но от неофициални източници ни е известно, че тя ще бъде около $485.

 

oppo-R11-rose-gold.jpg

Източник

Коментари

Здравейте, братя българи и

Здравейте, братя българи и сестри родни! Ние сме Флектарн. Предварително се извиняваме за спама, но засега няма друг начин да достигнете до нашето съобщение. Завоевателите ни използват различни методи на демоничен контрол – като агресивна пропаганда, ислямизация, както и свиреп обществен натиск и ограничение на свободата ни, особено на волността на речите ни. Сподпомагани от много по-голяма и изключително опасна и зла сила, подтисниците упражняват надмощие и затварят устите ни вече за двадесети път, като малко са хората, които се осмеляват, или успяват, да кажат нещо. Социалните мрежи като YouTube, LiveLeak, DailyMotion, Facebook, Twitter и Google+ ни „зачистват“ защото не сме удобни на Елитът, като блокират всеки наш акаунт навсякъде, прилагат ни Guideline Strikes, шадоу-банват ни, или просто ни деактивират акаунтите. Ако искате да знаете истината, не я търсете в масовата медия или в социалните мрежи, където всичко е под „техен“ контрол и добре следено чрез усъвършенствани филтриращи системи. Флектарн засега държи само www.flektarn.com – новосформиран новинарски уебсайт, създаден от истински патриоти, които не членуват в нито една политическа партия, и не са спонсорирани от никого. Сайтът на Флектарн е само началото. Нашата цел е да се превърнем в нещо много по-голямо, интернационално, но само с вашата помощ ще имаме шанс, и можем да успеем, да изкараме всичко и всеки на открито, веднъж завинаги. Истината, и само истината!

Информация за автора на тази статия

  picture-299.jpg

GHOSTFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.