Skip to Content

Нови снимки на Oppo Reno разкриват ToF камера и 5x оптичен зуум

ap_resize.jpg

Всички знаем за сътрудничеството между Oppo и Oneplus и често виждаме един и същи хардуер на техните телефони. Повечето иновации са от Oppo, докато Oneplus пък е все още по-популярния бранд. Премиерата на Reno се очаква да е на 24 април, а сега с последните изтекли снимки можем да видим 5x оптичен зуум, плъзгащ механизъм и ToF (Time-of-Flight) камера.

reno.jpg

Повече от характеристиките за модела, можем да видим от сайта vopmart.com , където го има качен. Най-вероятно ще има две разновидности - една с 8GB RAM & 256GB ROM и втора с 6GB RAM и 128 или 256 ROM. Процесорът естествено е Snapdragon 855 с 7nm чип, Android Pie, 4000mAh батерия и  специалното на Oppo 50W зареждане. Почти безрамковия модел идва с резолюция 1080 x 2340 с диагонал от 6.6".

На гърба ще има 3 камери - 48мп основна, 5x оптичен зуум 20мп камера и ToF 3D камера. Предната камера е 16мп и най-вероятно ще е със слайд механизъм. 

Източник

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.