Новини

Samsung Galaxy S6 получава Android 6.0.1 Marshmallow предварителен beta ъпдейт

Както си спомняме, преди време Samsung обявиха своята бета програма, в която могат да участват собственици на Galaxy S6/S6 Edge, имащи желание да тестват предварителните бета версии на Android 6.0 Marshmallow за двете устройства.

 

За да станете участник и да получите достъп до новия софтуер, трябва да сте с официален стандартен Samsung 5.1.1 софтуер, но предназначен, или за Корея, или за UK. От там нататък просто трябва да инсталирате Galaxy Care приложението от Google Play и да следвате инструкциите. След това получавате бета версията на новия софтуер, следователно и докладвате различните проблеми и бъгове при ползване.

galaxy-beta-test.jpg

 

Лошата новина е, че Samsung вече не приемат заявки за тестъри, тъй като участниците са изключително много и от цял свят. Добрата новина е, че след като първоначално пуснаха 6.0 бета ъпдейт, днес за всички участници в бета програмата е наличен 6.0.1 ъпдейт.

galaxy-s6-update-screen.png

 

Корейците  не се славят с най – навременните си софтуерни ъпдейти, но се надяваме новата бета програма да даде положителен резултат, както при сроковете за ъпдейт, така и в качеството на софтуера. Списъкът с промени е доста голям. Ето и някои от тях – включени са нови бутони за бърз достъп в статус лентата, подобрена видимост на иконите в статус лентата, нови емоутиконки, промяна на вибрацията при отключване с пръстов отпечатък, изцяло нов Edge интерфейс с допълнителна функционалност, както и подобрения по стабилността и бързината.

 

Все още не знаем кога точно Samsung ще пусне официален ъпдейт за всички S6 устройства, но би трябвало това да стане до края на януари.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: