Skip to Content

Samsung тества 5G

5g-network.jpg

За последните 20 години мобилните комуникации придобиха съвсем ново значение. С течение на времето тези услуги станаха неизменна част от живота и работата ни. Практически те са навсякъде и за да са способни да обслужват все повечето потребители те се развиват с невъобразима скорост. Макар в България това да се усеща по-слабо, по света хората ползват мобилен интернет и десетките нови смарт услуги, които предлага мобилната мрежа много преди нас.

След като потребителите стават повече, то и изискванията към тази мрежа са по-големи. Нужен е по-голям капацитет и още допълнителни функционалности, които да задоволяват потребностите ни. Точно това правят и от Samsung. По последни данни от корейския Yonhap News Agency, компанията тества пето поколение на мобилната мрежа. Тя трябва да се пусне в експлоатация през 2020 година и ще поддържа скорости до 1Gbps.

За някои от нас това може и да звучи невероятно, след като ние още на 4G не можем да се порадваме, но в световен мащаб това е необходимост. Интересно е какви ще са телефоните, които ще работят с 5G и какви батерии трябва да имат, за да могат да изкарват по един ден.

 

source

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.