Новини

Sony готвят модели с изцяло нов дизайн за следващата година

Тези от вас, които са чакали по-актуален дизайн на Sony Xperia линиите, в годината на безрамковите телефони, ще се зарадвате да разберете, че е планирано обновяване на дизайна за следващите модели.

Кеничиро Хири, директора на Sony Mobile India в интервю пред Индиан Експрес е заявил, че Sony може да влезне в крак с модата и това ще се случи в близко бъдеще. Хиби сподели "ще залагаме на OmniBalance дизайна толкова дълго, колкото X серията продължи да се предлага на пазара. Също планираме да пуснем нова генерация от продукти и можете да очаквате напълно нов дизайн за тези устройства". Това според тенденциите може да означава безрамкова визия.

Следователно 2018 може да е годината в която да видим края на текущия дизайн, който за пръв път беше представен през 2013 година с модела Xperia Z. Определено ще е интересно да се види, какво ще предложат от Sony, имайки предвид, че ако запазят същия дизайн и през 2018 година, това ще разочарова много потребители.

Друга новина от г-н Хири, е че за сега Sony не смята да се отказва от средния сегмент смартфони и продължава да работи усилено в тази категория, като ще набляга най-вече на средно-високия клас. 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.