Skip to Content

Устройството ви вече може да прилича на Xperia Z Ultra

sony-xperia-z-ultra.jpg

Хареса ли ви новата Xperia Z Ultra? Да, това е един красив телефон или удобен таблет, както вие си прецените, но определено притежава чудесен дизайн. Хардуерно не отстъпва на никой и само чака Note 3, за да премери сили с него.

Докато и ние чакаме, от XDA не почиват и вече работят по различни портове. Ако имате устройство с Android 4.2.2 и сте го Root-нали, вероятно ще искате да прочетете следващите няколко реда.

Благодарение на XDA Recognized Themer ThilinaC вече може да се порадваме на стилния интерфейс на Xperia Z Ultra и на нашата Xperia, а защо не и на телефон, който не е от серията Xperia. С новата модификация разработена от ThilinaC можете да направите така, че дори и друг модел телефон да заприлича на новата Ultra. Модификацията поддържа различни резолюции, което я прави приложима на много телефони и дори таблети. Ако пък има нещо, което не ви се харесва в този лаунчър, ThilinaC е направил няколко различни варианта, между които може да избирате. Ето какво точно имаме в тази модификация:

 

  • 6×4 default
  • 7×5 за xhdpi
  • 5×4 / 4×4 за hdpi
  • 4×4 за mdpi
  • Новите Xperia Z Ultra widget-и
  • Авто завъртане
  • Поддръжка на таблети
  • Поддържа до 7 начални екрана

 

За инсталацията ще ви трябва устройство с Android 4.2.2, Root и CWM / TWRP. Трябва да инсталирате двата .zip файла ( на лаунчъра и widget-ите ), като между двете инсталации трябва да направите рестарт. 

 

Няма да е лошо да изкажете благодарност към ThilinaC, ако решите да го ползвате, а и без това ...

Коментари

Е вече мода е базиран на

Е вече мода е базиран на Honami i1 :)
И има версия (1.0 мисля) за ICS !

Хора кажете как да вляза в

Хора кажете как да вляза в рековъри меню на Sony xperia j

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.