Новини

Столичният градски транспорт с безплатно приложение

Столичният център за градска мобилност представи безплатно приложение – Sofia Traffic. Може да бъде свалено вече от Google Play.

През него може да се проверява как да стигнете до дадена точка на града и кой автобус, тролейбус или трамвай ще пристигне на дадена спирка.

Неудобство за нас е, че трябва да знаете номера на спирката, за да може да търсите по номера и. Но пък има възможност за добавяне на спирки в Любими, така че няма нужда да помните номерата на спирките.

Сега, официалното мобилно приложение е разработено съвместно със Столичната община, Центъра за градска мобилност и БДЖ. Общината участва като партньор в изпълнението на международен проект "Железопътни градски центрове в Югоизточна Европа", съфинансиран от Европейския съюз и целящ подобряване на управлението, услугите и организационните мерки, свързани с жп транспорта.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.