Skip to Content

Switch за Galaxy S4 i9505

switch-for-the-galaxy-s4-i9505.jpg

 

Знам, че всички харесваме къстъм добавките в нашите телефони. Това е и една от основните причини, заради които правим Root, отключваме, модифицираме и т.н.

Наскоро имахме удоволствието да ви представим една от последните глезотии, разработени от Пол О'Браян, а именно "SWITCH". Казано по друг начин - лесен метод за преминаване от къстъмизиран Android, към AOSP. Само с натискането на едно бутонче и телефонът сам се прехвърля към едната или другата версия на операционната система.

До този момент тази модификация бе налична само за HTC One, но все пак плъзнаха слухове и за версия, съвместима с Galaxy S4. Е, това вече е факт и за него става ясно от новото видео в YouTube, което разработчика благоволи да сподели с нас. SWITCH вече е наличен и за i9505, за което може само да се радваме и благодарим на Пол. Това е версията, която се продава в България и съм сигурен, че ще има много желаещи да пробват този MOD.

Ако може да устискате още ден-два, докато приключат финалните тестове, по думи на О'Браян, ще може бързо и лесно да преминете и към AOSP и да усетите скоростта и пъргавината, на която е способен вашия телефон.

 

 

modaco

forum

Коментари

Е ма наистина почнах да го

Е ма наистина почнах да го харесвам тоз телефон :)

shte e super qko ako nqkoi

shte e super qko ako nqkoi mozje da napravi switch mejdu Cyanodenmod I stokovite romove.

Той самият в видеото на HTC

Той самият в видеото на HTC One каза, че няма причина това да не стане и да имаш повече от една опция за ром.

Единственото което ме дразни

Единственото което ме дразни на чистят jelly bean е,че няма бързо набиране при задържане на някоя от цифрите (2-9) А аз съм свикнал така дас и набирам от години :)

Винаги можеш да си извадиш

Винаги можеш да си извадиш уиджети на екрана с най-често набираните номера. Един цял екран ако отделиш, можеш да си ги направиш да ти е дори по-удобно! :)

Това го знам, но не ми

Това го знам, но не ми харесва :)

Инсталирай ExDialer

Инсталирай ExDialer

От къде може да се свали

От къде може да се свали програмката, защото в гооглплей не я намирам? :)

Виж в края на тази статия.

Виж в края на тази статия.

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.