Skip to Content

design

Слухове за промени в дизайна на Galaxy S8

S7-home-640x367 1.png

След неуспеха на Samsung Note 7, Galaxy S8 ще е устройство с ключовo значение за южнокорейския гигант. Компанията обмисля да представи устройството на пазара по-рано, но това не е всичко.

Материалите при мобилните устройства

s4-one-i5.jpg

Една статия на AnandTech

 

Красивите приложения в маркета се броят на пръсти

Наскоро Google направи специална секция в Play Store за приложения, направени наистина красиво и по техните препоръки.

Galaxy S IV & HTC One - историята на дизайна

samsung-galaxy-s4-versus-htc-one.jpg

 

Samsung и HTC винаги са били в челната петорка по производство на смартфони от висок, среден и нисък клас. Двете компании са в непрекъснато съревнование и стремежът им да предложат по-добрия продукт ги тласка към все по-нови и интересни предложения. Това е добре за всички нас, които с нетърпения очакваме новия флагман, за който ще дадем купища пари. Да, те са скъпи, но за сметка на това са функционални и много красиви.

Хай-енд моделите и на двата гиганта бяха подложени на десетки експертизи и ревюта. Някои от големите медии в света вече дадоха своето вещо мнение и да си признаем, тазгодишните водачи отнесоха много критики. Основно беше задълбана темата за дизайнерските решения и материалите, от които са изработени флагманите на Samsung и HTC. 

За да отвърнат на удара, образно казано, компаниите направиха видео материали, в които обясняват историята на дизайна. Хубаво е да видим и тяхната гледна точка, защото, освен негативни черти, всяко едно от тях има и много положителни, което не може да се отрече. Преценете сами, кой е по-добър, след като изгледате двата клипа.

 

Разпространи съдържание