Skip to Content

iOS

Android 7.0 Nougat позволява лесен импорт на данни от iOS устройство

android-7-setup-ios-device.png

Опцията за възстановяване на данни в Android се подобрява все повече и повече с всяка нова версия, позволяваща  да се възстановят данни от друго устройство с Lollipop или по-нова версия, вместо от Google акаунта ви. Google добавят още една опция в Nougat, за възстановяване от iOS устройство.

Как да преминете от iOS на Android

ios-to-android.png

Ако смятате, че е време да смените вашия iPhone или iPad и да поемете по необятните ширини на Android, то този урок, може още повече да улесни избора ви. Прехвърлете всичките си данни и услуги на новото си Android устройство лесно и за нула време.

HTC RЕ Camera. Ръчна камера за любителите на снимки

 

На среднощното събитие в New York, за което ви известихме вчера, HTC представи един смартфон аксесоар, който може да работи както в комбинация с телефон, така и независимо. Това е HTC RE camera, съвместима с Android и iOS устройства.

Cinexio - кино програма и мобилни резервации на билети

cinexio-review.png

 

Тези от вас, които ме познават знаят, че съм голям фен на киното. Обичам да гледам основно стари филми, защото са много по-смислени от новите, които за съжаление залагат повече на ефектите от колкото на посланието към публиката. Наскоро обаче реших да посетя с компанията един от по-нашумелите филми, но за наше най-голямо съжаление хубавите места бяха вече заети и трябваше да се задоволим с малко по-крайни, което определено ни развали настроението … В тази връзка се зарових в Play Store, за да видя как телефончето ми може да стане по-полезно от това, което е в момента. Така попаднах на родния Cinexio - кино приложение с обща система за резервации за всички кина на Арена и Синема Сити в България. И тук се роди идеята да му направя едно кратко ревю в наш стил.

Colin McRae Rally 2.0 за iOS

colin-mcrea-rally-for-ios.JPG

 

Вероятно голяма част от вас си спомнят Colin McRae Rally 2.0. Една от най-вълнуващите игри от преди повече от 10 години. За времето си, когато нямаше NFS и т.н., тя беше много зарибяваща. Сега от Codemasters възкресиха спомена за нея, като направиха мобилна версия на играта, която е налична за iPhone 4, iPod touch, iPad 2, iPad mini или по-нови модели с версия iOS 6.0. 

BlackBerry Messenger за Android OS и iOS

bbm-for-android-and-ios.jpg

 

Спомняте си за RIM и техните BlackBerry телефони, които бяха сред първите умни апарати. Те предлагаха много функционалности доста преди да се появят днешните софтуери и софтуерчета. Не знам дали има някой, който да е ползвал техните услуги, но тези които са имали такъв телефон ще се сетят за BBM. Това е BlackBerry Messenger и е сред основните смарт функции, които предлага BlackBerry. То служи основно за чат между потребителите на тази марка, а скоро това ще се промени. По време на тазгодишния Blackberry Live 2013, главният изпълнителен директор на компанията обяви, че през лятото приложението вече ще е налично за Android OS и iOS. За сега то ще се поддържа от телефони с iOS 6.0 и Android Ice Cream Sandwich. За модели с по-ниски версии то няма да е налично. Първоначално ще поддържа само чат и мулти-чат, като в бъдеще ще се добавят и новите функции като видео и гласови повиквани, както и Screenshare.

Това може би е една добра крачка на компанията, а може би не. Какво мислите вие и бихте ли ползвали BBM?

 

source

Разпространи съдържание