Skip to Content

OPPO

Нови снимки на Oppo Reno разкриват ToF камера и 5x оптичен зуум

ap_resize.jpg

Всички знаем за сътрудничеството между Oppo и Oneplus и често виждаме един и същи хардуер на техните телефони. Повечето иновации са от Oppo, докато Oneplus пък е все още по-популярния бранд. Премиерата на Reno се очаква да е на 24 април, а сега с последните изтекли снимки можем да видим 5x оптичен зуум, плъзгащ механизъм и ToF (Time-of-Flight) камера.

reno.jpg

Oppo Find X с 10GB RAM беше сертифициран като първия смартфон с 10GB RAM

Oppo-Find-X-Display-810x298_c.jpg

В последните години 4GB RAM не са достатъчни и вече има доста модели с 6GB и 8GB RAM. До вчера това беше и максимума, тъй като Oppo сертифицираха Find X с 10GB RAM.

Модела е с процесор Snapdragon 845, 256GB ROM, 3730mAh батерия с VOOC бързо зареждане и най-интересното с изскачаща от корпуса камера.

Сегашният модел Find X е на цена от 1150$, така че този с 10GB RAM най-вероятно ще е по-скъп. Няма информация кога точно ще се появи новия Finx X.

Източник

Oppo обяви моделите R11s и R11s Plus с full-screen AMOLED дисплеи

Може ли това да е OnaPlus 5T?

oneplus-5t-leaker-render-front-new.jpg

Има доста слухове за това дали ще има или няма да има ъпгрейд на OnePlus 5 до версия 5Т. Има силни аргументи в подкрепа и на двете причини. За сега обаче, нови изтекли рендери говорят в подкрепа на първото.

Oppo R11 е обявен официално

Oppo R11.png

След поредица от слухове Oppo R11 беше обявен вчера вечерта. По-големия му брат R11 Plus за сега остава загадка. Наличен от 10 юни, смартфонът има изцяло метално тяло и е в цветове Злато, Розово Злато и Черен.

Oppo и Vivo влизат в топ 5 производителите на смартфони през Q1 2016

top-10-best-chinese-smartphone-brands-500x213.jpg

IDC пусна най-новите си статистически данни в областта на доставките на смартфони на световния пазар за първото тримесечие на 2016 година. Популярните вече в цял свят производители Xiaomi и Lenovo са аут от топ 5 по доставени смартфони.

 

Oppo представиха нова F серия смартфони от среден клас

ap_resize (1).jpg

Oppo обявиха днес, че скоро ще обявят нов телефон. Най-вероятно ще видим модела на CES, но са решили днес да го обявят.

След получени доста положителни отзиви за камерата на своите смартфони от висок клас, сега са решили да добавят такива камери и за по-ниския ценови диапазон. Новата F серия на Oppo ще е с такива модели, като първият от нея - F1 ще видим още този месец.

Oppo R7 Plus официално обявен с 4GB RAM

Oppo-R7Plus.jpg

Oppo обявиха нов вариант на своя модел R7, който носи името Oppo R7 Plus. За разлика от стандартния модел, този ще има 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Оригиналния има 3GB/32GB памет.

Разпространи съдържание