Skip to Content

Guides

Как да окажете дистанционна помощ на Android устройство

TV-02-phone-view.PNG

За много от вас сигурно е възниквала нужда да помолите някой познат да ви "оправи" нещо на телефона. Не винаги обаче можем да намерим някого под ръка, който да ни свърши дадена работа. Тук на помощ идва дистанционния асистент за Android, предлаган с новата версия на TeamViewer 11.

Превеждането на текст става още по-лесно в Android 6.0

translate text right within apps.jpg

Наред с подобрения живот на батерията, Google Now on Tap, в Android Marshmallow може да видим и друго подобрение - възможност за превод (google translate) в доста от приложенията.

Now on Tap за Android Marshmallow

martian-752x490.png

Ако поне малко харесвате Google Now и го използвате, тогава най-вероятно ще сте много доволни от Now on Tap функцията в Marshmallow. Сега можете да видите всичката информация, която ви трябва, без да напускате приложението в което сте. (независимо дали е messenger, music player или друго приложение)

Как да се предпазим от Stagefright бъг в нашите телефони

1153076-599x265.jpg

Преди няколко дни беше открит пробив в сигурността на Андроид телефоните, който се активира като MMS. Приложението ви за sms (съобшения) сваля полученият "mms" , защото по подразбиране - MMS се сваля автоматично.

За да се предпазите трябва да спрете автоматичното получване на mms съобщения. Ето няколко примера нагледно как става това:

Как да преминете от iOS на Android

ios-to-android.png

Ако смятате, че е време да смените вашия iPhone или iPad и да поемете по необятните ширини на Android, то този урок, може още повече да улесни избора ви. Прехвърлете всичките си данни и услуги на новото си Android устройство лесно и за нула време.

Как да подобрим интернет връзката на нашето андроид устройство

Как се прави Photo Sphеre

Какво е S-OFF и имаме ли нужда от него

htc-s-off-android-security.jpg

 

Разпространи съдържание