Skip to Content

Sony Togari

Sony Togari и HTC M4 забелязани в изтекла снимка?

Togari-leak.jpg

Може ли това да е първата снимка на предстоящото 6,44 инчово устройство на Sony, известно с кодовото име Togari (L4)? Безспорно прилича на Xperia Z на стероиди, но от този ъгъл на снимане е доста трудно да се прецени. Единственото, което знаем за бъдещият апарат до момента е, че ще има 6,44 инчов 1080р дисплей, но ако това над него е Note 2, то Togari изглежда наистина огромен.

Снимката се появи вчера в Twitter, публикувана от френския блог Nokia Day, като целта първоначално е да се покаже Nokia Lumia 1030 и показва някои доста интересни устройства. Освен предполагаемият Togari виждаме може би и HTC M4 или One Mini, информация за който изтече преди около месец, но сега за пръв път можем да го видим. Разликите с по-големия модел, които можем да забележим са бялата линия по ръба и по-малките решетки на говорителите. От предишните слухове знаем, че апаратът ще има 4,3 инчов 720р дисплей, двуядрен Snapdragon процесор, 2GB RAM и Android 4.2 +.

Не можем да извадим кой знае каква информация от една снимка, но все пак тя е достатъчна, за да погъделичка любопитството ни, нали?

Разпространи съдържание