Skip to Content

Google Play

Най-добрите приложения в Google Play за 2017 са обявени

google-play-awards-20171-500x254.jpg

По време на церемония на конференцията Google I/O 2017 бяха обявени победителите в годишните Google Play Награди. Всяка година екипи от Google, които работят тясно свързано със съответните категории продукти, номинират и избират най-добрите игри и приложения в 12 категории.

През 2016 са били регистрирани над 82 млрд инсталации в Google Play

google_play_logo-500x250.png

На конференцията Google I/O 2017, вицепрезидентът на Android Дейв Бърк разкри, че повече от 82 милярда приложения са били инсталирани от Play Store през изминалата година. Това е значимо увеличение спрямо 2015-та година, когато са били регистрирани 65 милярда инсталации.

Super Mario Run вече е в Google Play

super-mario-run-1024x576.jpg

Три месеца след премиерата на играта за iOS, вече може да се свали и на Андроид. Може да я свалите от тук или директно от телефона си или таблета. 

Family Library (Семейна Библиотека) в Google Play е официално активна

Google-play-family-plan-500x283.png

След около година слухове Семейната Библиотека в Google Play вече е налична. Ще започне да бъде пускана към потребителите поетапно в следващите няколко дни в Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Мексико, Нова Зеландия, Великобритания и САЩ. Със сигурност в бъдеще този списък ще се увеличава.

Pokemon GO вече може да се свали и в България от Google Play

photo_2016-07-18_15-13-38.jpg

Играта по която всички хлапета, а и по-големи са луднали, вече може да се свали от Google Play. Припомняме, че Niantic бяха казали, че игра свалена от друго място, може да доведе до блокиране на акаута ви. Мнозина въпреки това играят от няколко седмици.

Навярно има и хора, за които играта е непозната, така че ето малко информация за нея. Информацията е подбрана и предоставена на AndroidBG от Свилен Маринов.

Как да инсталираме несъвместими с нашето устройство приложения

Market-helper-instruction.PNG

Приложението, което ви е нужно, за да инсталирате приложения, несъвместими с вашето Android устройство е Market Helper. За да го използвате обаче, трябва да имате Root и да сте активирали Unknown sources от настройките, за да можете да го инсталирате.

Приложенията в Google Play ще трябва да уведомяват за наличие на реклами от началото на 2016 г.

new-google-play.jpg

От началото на следващата година приложенията, които искате да инсталирате трябва да указват, дали съдържат реклами. Google уведомиха днес всички разработчици, че трябва до 11 януари 2016 да се впишат в конзолата за разработчици и да декларират дали техните приложения съдържат обяви, и че укриването на такова съдържание ще нарушава политиките на "Google Play Developer Program".

Не изпускай вечерта с Clubin

clubin_feature_img_470x246_fb_compatible.png

Знаете, че подкрепяме всички български приложения и се стремим да ги представим, така че повече хора да научат за тях. Има едно което набира доста популярност, но ако все още не го знаете, то тази статия е за вас.

clubin_feature_img2_965x505_fb_compatible.png

Разпространи съдържание