Skip to Content

video

Видео: 3 начина да направим Screenshot на Galaxy S8

s8-screenshot.jpg

 

От Android 4.0 насам всички устройства с тази операционна система имат вградена възможност за заснемане на екрана (Screenshot).В зависимост от производителя и софтуерната поддръжка вариантите са максимум до 4 (при MIUI 8 на Xiaomi). Samsung galaxy S8 предлага 3. Вие изберете кой би ви бил най-полезен:

Новите реклами на Galaxy S6 Edge са доста интересни

Ако все още не сте гледали рекламите на Samsung Galaxy S6 Edge, хвърлете по едно око. Доста по-различни са от всички други реклами. 

 

Доста интересен подход. Да видим дали това ще има успех, за нестандартен телефон като Galaxy S6 Edge.

Видео: Стрес тест на Samsung Galaxy S4

samsung-galaxy-s4-banner.jpg

 

Има доста любителски клипове и тестове в интернет пространството, но случайно попаднах на този, който показва стрес тестовете на Galaxy S4, при това съвсем професионални. Принципно мразя подобни изживявания и друг път съм го казвала, но това все пак е необходима част от цикъла на производство на всеки продукт, включително и любимите ни телефони. Тук е мястото, където компанията може да разбере дали техните устройства отговарят на собствените им критерии за качество - да се постави апарата в екстремни условия, за да може да се прецени какво натоварване може да поеме при редовна употреба. Samsung има доста тестове - вода, барабани, сила на удар и прочие - всичко това предлагам да изгледаме заедно, като предварително се заредите с търпение, защото мен примерно ме боли сърцето като гледам на какво са подложени телефоните. Приятно гледане!

Skype за Андроид поддържа и видео, но само за няколко модела телефони

skype.jpg

Skype за Андроид вече поддържа и видео разговори, но само за няколко устройства. Това са Google Nexus S, HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo и Sony Ericsson Xperia pro.

Очаква се скоро ъпдейт и за други устройства.

Маркет

Разпространи съдържание