Skip to Content

Android One

Nokia 7.1 беше официално представен с Android One, Snapdragon 636 и цена от 350$

nokia-7-1-9512.jpg

След много изтекли снимки и информация за Nokia 7.1, вчера HMD Global официално представиха модела. И преди да го намразите заради ноч дисплея, трябва да знаете, че това е един от най-чистите андроид, но затова след малко.

Моделът е с 5.84" 19:9 Full HD+ дисплей, процесор Snapdragon 636, батерия от 3600mAh, . Ще има две разновидности - с 3GB RAM и 32GB вътрешна памет, както и 4GB RAM и 64GB вътрешна памет.

 

nokia-7-1-9328.jpg

Nokia 5.1, 3.1 и 2.1 са официално обявени

Nokia-5.1-3.1-2.1_0.jpg

Съживяването на марката Nokia от финландската HMD Global за сега е с много добър успех. Всички настоящи модели работят с Android One или Go и предлагат много добро качество за парите си, особено в ниския и средния клас.

Android One кода на кернела пуснат официално

Android One беше обявен само преди няколко дни в Индия. Вече има и на разположение три устройства с новата операционна система на Google. Знаем, че този проект е предназначен за телефони със слаб хардуер, който се стреми да донесе пълно Android изживяване.

Google официално обяви Android One в Индия

Google официално стартира платформата Android One в Индия. Инициативата е сътрудниество между Google и индийските доставчици Micromax, Karbonn Mobiles и Spice, за осигуряване на ниско-бюджетни смартфони, които предлагат усещане близко до стоковия Android върху по-слаб хардуер. Лозунгът на Android One в Индия e „Вашата съдба в ръцете ви“.

Разпространи съдържание