Skip to Content

marshmallow

Разпределение на Android версиите през Август 2016

Android-versions.png

Излезе статистиката за Август месец, за разпределението на Android версиите в глобален мащаб. Този месец промените не са фрапантни и измененията са в леки темпове. Логично, последната официална версия Marshmallow печели нови позиции и вече минава границата от 15%.

HTC One M8 получи ъпдейт до Marshmallow, очаква се One M9 съвсем скоро

HTC-ONE-M8-Android-6.0-Marshmallow.jpg

Официалният Twitter акаунт на HTC в Англия публикува кратко съобщение с което казва, че ъпдейта до Marshmallow ще бъде пуснат до 48 часа за HTC One M8.

Във форума ни пък доста хора казаха, че вече имат ъпдейт. Заредете добре батерията и сваляйте през WiFi, защото е над 1GB.

Нов бъг с будилника при Android 6.0.1

ap_resize.jpg

След ъпдейт до Android 6.0.1, опцията за Do Not Disturb до следващата аларма отново е махната. Стандартните опции са 3 - докато не излезете сами от режима,  да е за определен период или до следващата ви аларма. Но след ъпдейт до 6.0.1 - възможността да е от алармата отново е отпаднала.

HTC пуснаха ъпдейта за One A9 до 6.0.1 и за One M9 до 6.0

android-6-marshmallow.jpg

Минаха няколко седмици от последният слух, че може да видим Marshmallow още през декември за някои модели HTC и ето, че се оказа верен. HTC се надяват коледната им новина да зарадва още повече феновете на HTC.

За небрандирани модели One A9 вече е наличен ъпдейт до Android 6.0.1. След като One M8 получи ъпдейт до Android 6.0 в началото на месеца, сега вече той е наличен и за небрандирани One M9.

Как лесно да правим Screenshot в Android 6.0 Marshmallow

Take-screenshot-now-on-tap-400x226.png

Правенето на снимка на екрана стана по-лесно за потребителите използващи устройства с Android 6.0. Започна ъпдейт на приложението Google, който добавя бутон за споделяне към функцията "Google Now on tap", чрез който да направите screenshot и да го споделите веднага с някой или някъде.

Проблеми със системния часовник в Android 6.0 при някои потребители

Android-6.0-marshmallow-logo-DSC_0093-400x300.jpg

Случайно часовника на вашето Android устройство да е започнал да изостава и да не се синхронизира правилно? Да сте изпуснали някоя аларма? Шанса това да не се е случило при вас е да сте с по-стара версия от Andoid 6.0 Marshmallow. Ако сте с него и сте го забелязали, не се тревожете, идва фикс на проблема с новия Android 6.0.1, чието разпространение започна миналата седмица.

Moto E 2015 2-nd Gen ще получи ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow

Moto-E-2015-marshmallow.jpg

Почти всички производители вече обявиха своите планове за ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow. Motorola са сред тези компании, но в списъка с очакващите ъпдейт телефони отсъстваше хитовия, бюджетен Moto E 2015 2-ра генерация.

Android 6.0.1 e официален. Нови emoji икони

neuxs-6p-white-8-400x267.jpg

По-рано този месец Google обявиха, че Andorid 6.0.1 скоро ще бъде наличен за Nexus устройствата с цял куп нови emoji. Днес, това се случи и официално, като бяха публикувани facatory images на Android 6.0.1 за Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus Player, Nexus 9, Nexus 5 и Nexus 7 2013.

Разпространи съдържание