Skip to Content

Android 6.0

HTC пуснаха ъпдейта за One A9 до 6.0.1 и за One M9 до 6.0

android-6-marshmallow.jpg

Минаха няколко седмици от последният слух, че може да видим Marshmallow още през декември за някои модели HTC и ето, че се оказа верен. HTC се надяват коледната им новина да зарадва още повече феновете на HTC.

За небрандирани модели One A9 вече е наличен ъпдейт до Android 6.0.1. След като One M8 получи ъпдейт до Android 6.0 в началото на месеца, сега вече той е наличен и за небрандирани One M9.

Как лесно да правим Screenshot в Android 6.0 Marshmallow

Take-screenshot-now-on-tap-400x226.png

Правенето на снимка на екрана стана по-лесно за потребителите използващи устройства с Android 6.0. Започна ъпдейт на приложението Google, който добавя бутон за споделяне към функцията "Google Now on tap", чрез който да направите screenshot и да го споделите веднага с някой или някъде.

Проблеми със системния часовник в Android 6.0 при някои потребители

Android-6.0-marshmallow-logo-DSC_0093-400x300.jpg

Случайно часовника на вашето Android устройство да е започнал да изостава и да не се синхронизира правилно? Да сте изпуснали някоя аларма? Шанса това да не се е случило при вас е да сте с по-стара версия от Andoid 6.0 Marshmallow. Ако сте с него и сте го забелязали, не се тревожете, идва фикс на проблема с новия Android 6.0.1, чието разпространение започна миналата седмица.

Moto E 2015 2-nd Gen ще получи ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow

Moto-E-2015-marshmallow.jpg

Почти всички производители вече обявиха своите планове за ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow. Motorola са сред тези компании, но в списъка с очакващите ъпдейт телефони отсъстваше хитовия, бюджетен Moto E 2015 2-ра генерация.

Активиране на Multi-window режима в Android 6.0 Marshmallow

Split-screen-Android-6.0-400х225.jpg

Вероятно някои от вас са чули, че в Android 6.0 Marshmallow има скрита опция за Multi-window режим, подобно на Galaxy Note серията. Тази опция беше разработвана в Developer Preview версията на Marshmallow, но тя не e стигнала до финалната фаза в официалния релийз. Можете всъщност да активирате този режим в три лесни стъпки.

Как да деактивирате енергоспестяващата функция в Android Marshmallow 6.0 – Doze, за избрани от вас приложения

                                                         How-to-disable-Android-Marshmellows-energy-saving-Doze-feature-for-apps-of-your-choice.jpg

CyanogenMod пускат ъпдейт до Android 6.0 за определени модели

moto-fullbleed2.jpg

Повечето от вас все още нямат ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow, докато за някои по стари модели, вече може да имате чрез CyanogenMod. Ако имате Nexus 7, Lg G4, Galaxy Tab 8.4, LG G3 Verizon, Moto X 2014 или пък OnePlus One - то може да тествате nightly версия на CyanogenMod 13.

Безсмъртният HTC HD2 получава неофициален Android 6.0 Marshmallow

HTC-HD2-Android-6.0.jpg

Един от най-култовите телефони, HTC HD2 (оригинално с Windows операционна система), получи неофициален CyanogenMod CM13, базиран на Android 6.0 Marshmallow.

Разпространи съдържание