Skip to Content

Galaxy S7

Galaxy S8 може да се появи по-рано. Ясни са вече номерата на моделите

s7-edge-500x391.jpg

Проблемите с Galaxy Note 7 и изтеглянето им от световните пазари вече оказва финансов удар на компанията, чийто акции се сринаха на борсата. Скоро започва подмяна на всички бройки, но фаблетът на Samsung може никога да не заличи славата си на "избухващ" телефон. Източници твърдят, че корейците вече обмислят варианти, как да възвърнат доброто си име на пазара и един от тях е пускането на Galaxy S8 по-рано от предвиденото.

Обобщение на най-интересното от MWC 2016

MWC2016_Roundup-500x329.png

Дойде време и приключи тазгодишното изложение за мобилни технологии в Барселона. Без съмнение, отново станахме свидетели на много интересни събития на които бяха обявени редица нови и върхови устройства и технологии. Повечето топ производители обявиха своите нови продуктови линии и общото впечатление е, че всички успяха да изненадат своите почитатели в положителна посока.

 

Samsung Galaxy S7 и S7 edge с Exynos 8890 – бенчмарк тест

gsmarena_002.jpg

Samsung Galaxy S7 и S7 edge бяха представени вчера на MWC. Най-значителните подобрения при новите модели смартфони са камерата и дисплея, но освен това те пристигат с чисто нов чипсет – Exynos 8890. Вече се появиха и първите официални бенчмарк тестове на новият процесор, като не се наблюдава разлика в резултатите между S7 и S7 edge.

Samsung Galaxy S7: по-бърз, по-добър и по-мощен

Galaxy-S7-Header.jpg

От Samsung представиха Galaxy S7 - комбинация от стъкло и метал, които продължават линията наложена вече от страхотния Galaxy S6. Телефонът бе представен едновременно с малко по-големия Galaxy S7 Edge.

samsung-galaxy-s7-hands-on-23.JPG_.jpg

Galaxy S7 ще е водоустойчив се вижда от новата реклама на компанията

Leaked Galaxy S7 video shows off waterproofing and wireless charging _ The Verge.jpg

Реклама от Samsung Индонезия бе показана седмица преди официалното му представяне. Клипчето е качено в youtube и таговете са си #theNextGalaxy. 

Дизайнът на телефона е много близък до този на Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Може да видите видеото тук:

LG G5 ще бъде представен на мобилния конгрес. Ще конкурира Galaxy S7.

lg-electronics.jpg

Вече очакваме официалното LG събитие на 21 февруари, малко преди MWC . Очаква се компанията да представи новия си флагман - LG G5.

 

Galaxy S7, Galaxy S7 edge и Galaxy S7 edge+ може да бъдат пуснати по едно и също време

Samsung-Galaxy-S7-S7-edge-and-S7-edge-names-confirmed.jpg

Вече чухме много слухове за Galaxy S7 серията и различните размери на дисплея. Един от многото слухове казва, че Galaxy S7 edge+ може да бъде пуснат на пазара едновременно с Galaxy S7 edge. Според изтеклата информация S7 edge ще е по-голям от S7, но популярният @evleaks днес предложи доказателство, че и трите модела от серията ще се предлагат на пазара едновременно.

SnapDragon 820 вариант на Galaxy S7 е забелязан в синтетичния тест Antutu

galaxy-s7-sd820.jpg

От Antutu публикуваха на собствения си Weibo акаунт засечените спецификации на Galaxy S7. Както изглежда, това е версията на устройството със SnapDragon 820 SoC.

 

 

Разпространи съдържание