Skip to Content

Mi 5

Обобщение на най-интересното от MWC 2016

MWC2016_Roundup-500x329.png

Дойде време и приключи тазгодишното изложение за мобилни технологии в Барселона. Без съмнение, отново станахме свидетели на много интересни събития на които бяха обявени редица нови и върхови устройства и технологии. Повечето топ производители обявиха своите нови продуктови линии и общото впечатление е, че всички успяха да изненадат своите почитатели в положителна посока.

 

Xiaomi Mi 5 отново изтече в реални снимки

Xiaomi-Mi-5-leak_31_0.png

Напоследък говорим доста за Xiaomi Mi 5, главно поради големия интерес и поради многото изтичаща информация. В общи линии бяхме свидетели на какви ли не слухове. Mi 5 се очаква да бъде обявен официално през януари, а по най-нова информация това ще стане на 21-ви януари. Флагманът трябваше да бъде обявен още през юли, но компанията реши да изчака наличности на Snapdragon 820, което ще стане точно идния месец.

Xiaomi Mi 5 няма да използва Qualcomm Sense ID и ще има физически бутон отпред

xioami-mi-5-leak-400x196.jpg

Вече знаем, че следващия флагман на Xiaomi - Mi 5 ще има под капака най-новия SoC на Qualcomm Snapdragon 820. Тъй като този чип включва поддръжка на следваща генерация скенери за пръстови отпечатъци Snapdragon Sense ID базиран на UltraSonic технология, логично се очакваше Mi 5 да има скенер с тази технология. Но, случая обаче не е такъв.

Разпространи съдържание