Skip to Content

LG G5

Обобщение на най-интересното от MWC 2016

MWC2016_Roundup-500x329.png

Дойде време и приключи тазгодишното изложение за мобилни технологии в Барселона. Без съмнение, отново станахме свидетели на много интересни събития на които бяха обявени редица нови и върхови устройства и технологии. Повечето топ производители обявиха своите нови продуктови линии и общото впечатление е, че всички успяха да изненадат своите почитатели в положителна посока.

 

LG G5 със Snapdragon 820 SoC – бенчмарк тест

Untitled1.png

LG G5 не е само иновативен заради своя модулен дизайн, но е изключително мощен смартфон с последният топ чипсет на Qualcomm – Snapdragon 820.

Snapdragon 820 е 4 ядрен 64-bit Kryo CPU работещ до 2.1GHz в комбинация с 4GB RAM и GPU Adreno 530.

LG представиха LG G5, CAM Plus, Hi-Fi Plus, 360 VR и 360 Cam

ap_resize.png

Един от смартфоните, за който изтече най-много информация и доста често се споменваше името му, вече бе официално представен. Заедно с LG G5 видяхме и цяла поредица от аксесоари и джаджи (ако може така да се изразим).

Телефонът е с метално алуминиево тяло, като ще има как лесно да се сменя батерията. Дисплеят е 5.3" Quad HDIPS Quantum с извито стъкло и обещания да е по-ярък от предшественика си - LG G4 и наличие на функцията Always On.

LG G5 ще има "Always On" дисплей

lg-g5-ambient-display.jpg

Последната новина около LG G5 е, че дисплеят ще бъде Always On и може да се вижда часа, както и дали има пропуснати обаждания, смс и други известия. Други телефони с такава функция са Moto X и Nexus 6P, но там се активират с жест върху самия екран.

Изтекли скици показват изцяло нов дизайн за LG G5

lg-main-g3.jpg

Остават само няколко седмици до MWC 2016 , където очакваме LG да представят своя нов флагман - LG G5. Вече писахме какво можем да очакваме от новото устройство, а ето че слуховете около телефона продължават.

 

LG G5 ще бъде представен на мобилния конгрес. Ще конкурира Galaxy S7.

lg-electronics.jpg

Вече очакваме официалното LG събитие на 21 февруари, малко преди MWC . Очаква се компанията да представи новия си флагман - LG G5.

 

Слухове за спецификациите на LG G5

2015-12-10.jpg

На сайта Weibo.com са разкрити спецификациите на LG G5. Тази година LG представи 2 модела във високия клас смартфони – LG G4 и LG V10.

Разпространи съдържание