Skip to Content

Redmi

RedMi Note 7 на празнична цена

689482.jpg

Официалната премиера на Redmi note 7 беше на 10 януари и от тогава насам цената му става все по-атрактивна. Сега заради празника на дамите цената на версията 4/64GB е 229.99$, а цената на 6/64GB е 259.99$ 

Xiaomi представиха днес Redmi Y1 и Redmi Y1 Lite

redmi-y1.jpg

Xiaomi представиха днес 2 нови модела в Индия, като посланието е, че моделите са за младите хора (Y стои за Youth). Като за такива, основният акцент е камерата, като разликате между двата е много малка.

Излезе Xiaomi Redmi 5A на цена от 90$

xiaomi-redmi-5a.png

Днес, без специалните типични за Xiaomi събития, бе представен наследникът на Redmi 4A - Redmi 5A.

По отношение на дизайн основната разлика е разположението на говорителя от задната страна на телефона.

Xiaomi Redmi Pro обявен официално

redmi-pro-01-500x282.jpg

Последните седмици циркулираха доста слухове и изтекли материали за нов телефон от Xiaomi. Днес те провеждат събитие на което официално обявиха новия флагман в Redmi серията, Xiaomi Redmi Pro. Това е първия телефон на компанията с две камери на гърба.

Xiaomi Redmi Pro ще бъде представен на 27-ми юли

Redmi-pro-500x339.jpg

Вече знаем, че Xiaomi ще организира събитие на 27-ми юли, а сега компанията потвърждава звездата на събитието. В пост в социалната мрежа Weibo, китайската компания разкрива, че устройство с име Xiaomi Redmi Pro ще бъде представен на този ден, телефонът няма да е Redmi Note 4, както се очакваше.

Xiaomi Redmi 3 ще бъде пуснат на 12 януари

redmi-3-launch_400x711.jpg

Xiaomi имат традиция, да ни тийзват със своите устройства седмица-две преди да ги обявят официално. Все пак обаче, с Redmi 3 случаят не е такъв и компанията реши да разкрие директно датата на пускане на устройството, заедно с няколко от спецификациите.

Разпространи съдържание