Skip to Content

Galaxy S7 edge

Galaxy S8 може да се появи по-рано. Ясни са вече номерата на моделите

s7-edge-500x391.jpg

Проблемите с Galaxy Note 7 и изтеглянето им от световните пазари вече оказва финансов удар на компанията, чийто акции се сринаха на борсата. Скоро започва подмяна на всички бройки, но фаблетът на Samsung може никога да не заличи славата си на "избухващ" телефон. Източници твърдят, че корейците вече обмислят варианти, как да възвърнат доброто си име на пазара и един от тях е пускането на Galaxy S8 по-рано от предвиденото.

Обобщение на най-интересното от MWC 2016

MWC2016_Roundup-500x329.png

Дойде време и приключи тазгодишното изложение за мобилни технологии в Барселона. Без съмнение, отново станахме свидетели на много интересни събития на които бяха обявени редица нови и върхови устройства и технологии. Повечето топ производители обявиха своите нови продуктови линии и общото впечатление е, че всички успяха да изненадат своите почитатели в положителна посока.

 

Galaxy S7, Galaxy S7 edge и Galaxy S7 edge+ може да бъдат пуснати по едно и също време

Samsung-Galaxy-S7-S7-edge-and-S7-edge-names-confirmed.jpg

Вече чухме много слухове за Galaxy S7 серията и различните размери на дисплея. Един от многото слухове казва, че Galaxy S7 edge+ може да бъде пуснат на пазара едновременно с Galaxy S7 edge. Според изтеклата информация S7 edge ще е по-голям от S7, но популярният @evleaks днес предложи доказателство, че и трите модела от серията ще се предлагат на пазара едновременно.

Разпространи съдържание