Skip to Content

CES

CES 2018: TCL анонсираха новите Alcatel серии 1, 3 и 5

ap_resize.jpg

С кратък анонс TCL показаха новите устройства на CES 2018. Накратко имената им са 1-, 3- и 5- серия като всяка една ще има сензор за пръстов отпечатък, 18:9 дисплей и флагман дизайн за последната.

1.jpg

СЕS 2018: Vivo ще покажат първия смартфон със сензор за отпечатъци под екрана

vivo-fingerprint-ces-cropped.jpg

Хората в момента очакват от новите смартфони две неща - колкото се може по-голям екран без рамки и пръстов отпечатък отпред, а не отзад. Най-близо досега до това се доближаваха - Google Pixel 2, Samsung Galaxy S8 и OnePlus 5T, но там сензора е отзад.

CES 2018: Sony показаха новите Xperia устройства

EVENT-CES-2018-2.jpg

Както знаете, CES вече чука на вратите ни. По всичко личи, че Sony ще покажат новите Xperia телефони. Събитието ще бъде по-късно днес американско време, или рано сутрин наше време.

TP-Link излиза на пазара за смартфони с 3 модела

TP-Link-Neffos-C5-handsets-400x251.jpg

Ако някога сте били на шопинг за рутер, най-вероятно ще сте срещали продуктите на TP-Link. Компанията, която се занимава с мрежови устройства обяви нов бранд Neffos за смартфони и разкри първите си 3 телефона.

Samsung обяви официално дата за прес конференцията си на CES 2016

Samsung_2016CES_1217.jpg

И тази година Samsung Electronics ще се представи на едно от главните събития в електронната индустрия, световното шоу за потребителска електроника CES 2016, провеждащо се в Las Vegas в периода 06-09 януари 2016. Датата е 05 януари в 24:00 часа наше време.

[CES] Asus представиха Zenfone 2

ASUS-ZenFone-2-zenfone-zoom-710x463.jpg

Тази нощ, на световното шоу за потребителска електроника в Лас Вегас, Asus представиха наследника от своята линия смартфони ZenFone с пореден номер на модел 2, както и изненадата в тази серия, ZenFone Zoom - камерафон с оптичен зуум.

Kodak и Bullit ще представят камерафон на CES 2015

Kodak---Bullit-to-debut-a-smartphone-for-photography-enthusiasts-at-CES-2015.jpg

Спомнята ли си Kodak? Компанията е все още на пазара и познайте какво следва - в комбинация с Bullit (подфирма към Caterpillar) ни очаква серия от Android смартфони за любителите на добрите снимки.

Очаква се да видим на пазара 2 смартфона, таблет и камера от същата поредица. Един от смартфоните ще бъде показан на CES 2015.

ASUS представиха 3 нови Zenfones както и Padfone Mini

asus-zenfone-series.png

Ето и още малко новини от CES 2014. ASUS представиха 3 телефона от серията си Zenfones - Zenfone 4, Zenfone 5 и Zenfone 6.

Всичките 3 модела са с двуядрен Intel Atom процесор. Ето и малко спецификации за всеки един от тях:

Разпространи съдържание