Skip to Content

Alcatel

CES 2018: TCL анонсираха новите Alcatel серии 1, 3 и 5

ap_resize.jpg

С кратък анонс TCL показаха новите устройства на CES 2018. Накратко имената им са 1-, 3- и 5- серия като всяка една ще има сензор за пръстов отпечатък, 18:9 дисплей и флагман дизайн за последната.

1.jpg

Гаранцията на вашето устройство остава, дори ако руутнете или модифицирате софтуера

Knox_Bootloader-root-warranty.png

Всеки Android потребител някога се е чудил или пък продължава да се чуди, дали флашването на устройството му ще наруши гаранцията. Ако сте потребител в Европейския Съюз, отговорът е НЕ. Според европейските директиви, намеса в устройството, като Root, отключване на Bootloader или флашване на модифициран софтуер не би следвало да отменя гаранцията на устройството.

IFA 2014 обобщение от ден Втори

IFA2014-day2.png

Измина и ден втори от вълнуващото изложение за потребителска електроника IFA в Берлин. Както и през първия ден, вторият ни предложи отново много и разнообразни Android устройсва. Ако сте пропуснали, ето и списък с устройствата, с които AndroidBG Blog успя да Ви запознае:

[IFA2014] Alcatel Onetouch Hero 2 идва с богат набор от аксесоари

Alcatel вдигнаха завесата днес на IFA 2014 в Берлин над последното си „high-end“ устройство, а именно Alcatel Onetouch Hero 2. Със своя 6-инчов 1080p дисплей Hero 2 се опитва да е нещо повече от поредния огромен смартфон. Има интегриран стилус с няколко персонални приложения и цял набор от интересни аксесоари, за да му акомпанират.

Три нови попълнения в семейството One Touch на Alcatel

alcatel-one-touch.jpg

 

Alcatel тихичко добави на своята интернет страница три нови смартфона, част от семейството One Touch.

 

Запознайте се с Idol X, Idol S и Idol Mini! Няма подробности за цени и дати на излизане, но пък техническите характеристики са на лице:

 

Alcatel също подготвят изненади за IFA 2013

One-Touch-Pro-Scribe.jpg

Alcatel не е сред най-популярните производители на смартфони, със своите бюджетни предложения, компанията така и не успя да предизвика кой знае какъв интерес. Сега обаче има надежда нещата да се променят.

Разбор на мача между HTC, Samsung, Sony, LG и Google след първото полувреме

 

lg-optimus-g.jpg

 

Ако направим една равносметка на видяното до този момент от всички производители, определено може да кажем, че тази година везните са доста изравнени, а компаниите си оставиха едни големи вратички за края на тази или началото на другата година.

 

sony-xperia-z-pic-15.jpg

 

Alcatel представи своя флагман One Touch Idol X

alcatel-one-touch-idol-x.jpg

Alcatel започва представянето си на Mobile World Congress 2013 с устройство от високия клас.

One Touch Idol X работи с Android 4.2 Jelly Bean, има 5-инчов LCD 1080р дисплей, четириядрен MediaTek 6589 процесор на 1,2 GHz, 16GB вградена памет,8 или 13MP камера (според региона за който е предназначен), 2000mAh батерия и е с дебелина само 7.1 mm .

Безспорно това е флагманът на компанията за тази година, но ще успее ли той да пребори конкуренцията и да спечели сърцата на потребителите?

За съжаление не се споменава цена или дата, от която ще бъде наличен на пазара.

Разпространи съдържание