Skip to Content

Galaxy Note

Samsung Galaxy Note 8 ще е първия смартфон със Snapdragon 836

galaxy-note-8-coral-blue-render-leaked.jpg

Snapdragon 835 е най-мощния мобилен чипсет на Qualcomm. Все пак SD 835 може да не е най-силното предложение от тях тази година, тъй като има слухове, че компанията работи по Snapdragon 836 чипсет, като подобрена версия на 835.

LG G4 най-вероятно ще има стилус също като Galaxy Note серията

big.jpg

Според непотвърдена информация от Азия, LG G4 ще има стилус и от компанията се надяват да са конкурент на Note 4. 

Очаква се G4 да е с 5.3'' qHD дисплей, подобен на този на LG G3. Процесора ще е Snapdragon 810, 4GB RAM и 32/64GB вътрешна памет.

LG G Pen беше регистриран по-рано през месеца, така че очакваме с нетърпение развитието на G Pen.

Настройка на S Pen за по-добра работа

S Pen update.png

 

Вие можете ли да направите това??? Да, определено изглежда доста добре. По-интересното е, че това може да го направите на вашия Note, като трябва да имате и добре настроен S Pen. Сега следва въпроса, как да се направи настройката на S Pen?

Преди да продължим ще отбележа, че процедурата не е за хора със слаби сърца и AndroidBG.com НЕ носи отговорност за нанесени, а това е твърде вероятно, щети по вашите любими телефони.

 

S Pen разглобен.jpg

 

Така, за да се направи настройката има няколко начина. Единият е като натиснете писалката с известна доза сила върху твърда повърхност. Направете го няколко пъти и вижте какъв е резултата. Друг начин е като се направи настройка на потенциометъра. Първо, ако не сте разглабяли никога телефони или подобни неща, по-добре не се наемайте, а дайте някой друг да го свърши. След като се настроите или намерите приятел "спец", ще трябва да отворите капачето на S Pen. Взимате отверка или нож и започвате да се целите в потенциометъра, който е най-близо до върха на S-Pen. Завъртете по посока на часовниковата стрелка, за да се намали чувствителността и обратно, за да се увеличи.

Android 4.1.2 за Galaxy Note-7000

Galaxy Note Android 4.1.2_0.png

 

На вниманието на всички, които ползват Galaxy Note-7000. Вече има тестова версия на Android 4.1.2 за вашите машинки. За момента е известно, че има леки бъгове със S-Pen, но за друго не е упоменато. Ето и малко информация, какво носи този ъпдейт:

Samsung Galaxy Note II – голям телефон с големи възможности

 

Здравейте!

 

Моментът настъпи! След дълго чакане при нас е може би най-мощния телефон за 2012 година. Разбира се, говорим за Samsung Galaxy NoteII. Вероятно си спомняте какъв фурор предизвика появатана първата версия и какъв интерес предизвика у потребителите на смарт устройства. Определено, NoteII ще е доста интересен и продаван телефон за тази и другата година. В това ревю ще ви покажем какво да очаквате от този „звяр“ и се надяваме, че видяното ще ви е интересно.

 

Samsung Galaxy Note II - 1.jpg

 

 

Тези от вас, които не са запознати с основните параметри на апарата могат набързо да хвърлят един поглед.

 

·         21 Mbps HSDPA и5.76 Mbps HSUPA

·         Възможност за LTE свързаност

Galaxy Note 10.1

Проблем с чиповете на Galaxy Note и Galaxy S II

Предполагам, че повечето от вас които се занимават с преинсталация, смяна на ROM, kernel и т.н. знаят за проблема който може да доведе до брикване на телефона ви. Проблема беше забелязан веднага след пускането на първите ROM-ове за Galaxy Note на ICS. Оказва се, че проблема го има и при някои Galaxy S II модели. Както сте видяли и във Форума - на този етап не се препоръчва използването на ICS ROM за Galaxy Note.

Има лесен начин да се провери дали телефона ви е застрашен или не. Програмата е само за SGS II и Galaxy Note и ви казва типа на чип както и CID-a ви. (линк в края на статията)

Повечето SGS II и Notes са застрашени, но са застрашени само ако се използва неподходящ kernel. Gingerbread kernels обикновено са ОК, Samsung ICS kernels обикновено са (зле на Notes и добре на SGS II), custom ICS kernels (вижте в темата на съответния kernel).

След инсталация на програмата може да проверите как е при вас ситуацията:

Разпространи съдържание