Skip to Content

Play Store

Google Play с нова функция за филтри при търсене

google-play-search-filters-500x282.jpg

От доста време Google тестват нови функции при търсене в Play Store. Предложения за търсене се появяваха още през миналата година за някои потребители, но сега изглежда функцията е налична за всички.

Най-добрите приложения в Google Play за 2017 са обявени

google-play-awards-20171-500x254.jpg

По време на церемония на конференцията Google I/O 2017 бяха обявени победителите в годишните Google Play Награди. Всяка година екипи от Google, които работят тясно свързано със съответните категории продукти, номинират и избират най-добрите игри и приложения в 12 категории.

През 2016 са били регистрирани над 82 млрд инсталации в Google Play

google_play_logo-500x250.png

На конференцията Google I/O 2017, вицепрезидентът на Android Дейв Бърк разкри, че повече от 82 милярда приложения са били инсталирани от Play Store през изминалата година. Това е значимо увеличение спрямо 2015-та година, когато са били регистрирани 65 милярда инсталации.

Следете актуалните валутни курсове с "Валутни Курсове BG"

Currency-BG.png

Чрез Currency BG получавате последните обменни валутни курсове на чуждестранни валути спрямо Българският лев.

Google Play вече поддържа промо кодове за приложения и покупки в приложения

new-play-store-oct-2015-400x232.jpg

Google активираха промоционални кодове в Google Play Store, разрешавайки на разработчиците на приложения да генерират и разпространяват кодове за платени приложения и покупки в приложенията. Например, един разработчик може да организира игра, където печелившите да получат платени приложения или покупка в приложения безплатно, чрез промоционални кодове.

Pushbullet с нова функция "Remote Files" позволява да сваляте файлове от всичките ви устройства където и да сте

Pushbullet01-400x225.png

Pushbullet пускат първото си голямо подобрение, откакто обявиха своя Pro Plan и може да кажем, че то е доста добро. Remote Files ви позволява да се свържете с което и да е ваше устройство, работещо с Pushbullet и да сваляте файлове от всякъде по всяко време. Всички ще имат достъп до функцията, но Pro потребителите ще имат повече функционалност.

Instagram получава функция "Long Press" подобна на Apple 3D Touch

instagram_peak_android-400x260.jpg

С ъпдейт наличен за бета потребителите на Instagram, беше вградена нова функция, която може да ви накара да си мислите, че използвате iPhone. Функция, подобна на 3D Touch, която позволява на потребителите да задържат с пръст върху елемент от приложението и да "надникнат" в него.

Как да инсталираме несъвместими с нашето устройство приложения

Market-helper-instruction.PNG

Приложението, което ви е нужно, за да инсталирате приложения, несъвместими с вашето Android устройство е Market Helper. За да го използвате обаче, трябва да имате Root и да сте активирали Unknown sources от настройките, за да можете да го инсталирате.

Разпространи съдържание