Skip to Content

Интервю

Интервю на AndroidBG с @GHOSTFACE

Интервю с г-н Димитър Вълев - Мениджър Мобилни Комуникации за LG в България

interview-dimitar-valev.jpg

 

В днешното интервю ще си поговорим с г-н Димитър Вълев - Мениджър Мобилни Комуникации за LG Electronics в България. Той ще ни разкаже за бъдещитe планове на компанията, а освен това ще ни даде и пикантна информация за телефоните, които може да очакваме през тази година. Ако се интересувате от апарати с Firefox OS и логото на LG, Optimus G 2 и наличието на Optimus G Pro в България, значи трябва да изгледате видеото по-долу. 

 

Интервю на AndroidBG с @N.Nikolov

Новото интервю за AndroidBG с @yankoa

yankoa.png

 

След кратка пауза днес отново имам удоволствието да публикувам новото интервю за AndroidBG, в което ще си поговорим с един от добре познатите потребители на форума - @yankoa. Повечето от вас би трябвало да го познават добре, още повече, след като той спечели конкурса за новото лого на нашия сайт. В момента всеки един наш профил в интернет също е украсен с неговите невероятни творения, за което сме му безкрайно благодарни. За щастие успях да го отмъкна за кратко, за да ни сподели малко за себе си и връзката му с Андроид България.

 


Luba6ky: Здравей, @yankoa!

Искам да ти благодаря, че се съгласи да отделиш малко време за нашите читатели. Първо нека да започнем, като се представиш с няколко думи?

yankoa: Аз също ти благодаря за поканата. Казвам се Янко, на 28 години от София. Завършил съм Техническият Университет и в момента работя като графичен дизайнер на свободна практика.

 

Luba6ky: Би ли споделил, как мобилните телефони и в последствие смартфоните навлезнаха в живота ти?

Интервю на AndroidBG с @Luba6ky

Здравейте :)

В днешното интервю домакина ще бъда аз @admin, тъй като на въпросите ще отговаря не кой да е, а човека чиито интервюта и статии свикнахте да четете всеки ден в нашия блог - @Luba6ky. Въпросите са събрани от членовете на екипа.

 

Luba6ky-1.jpg

 


 

 

Новото интервю за AndroidBG с @TopGun

AndroidBG Interview.jpg

Здравейте!

Отново е Петък и е време за интервю. В тази поредица се запознаваме с хората, който срещате ежедневно в нашия сайт и малко по малко научаваме неговата история през очите на всеки един. Днес в на горещия стол е @TopGun.

 

 TopGun.jpg

 

Новото интервю за AndroidBG с @Be6i4

AndroidBG Interview.jpg

 

Здравейте!

Кога стана отново Петък?!?! Времето си лети неусетно и пак дойде време за едно интервю.   В него мой събеседник ще бъде Be6i4.

Be6i4.jpg

Новото интервю за AndroidBG с @dessyteneva

AndroidBG Interview.jpg

 

Както всеки Петък, така и днес, ви разказвам историята на някои от потребителите на AndroidBG. За сега все още се запознаваме с хората от екипа на сайта. Постепенно разбираме как се е развил форума през годините и как го е преживял всеки един. Виждаме с какво се занимават всеки ден и какви задължения имат.

 

Днес в изповедалнята е @dessyteneva  dessyteneva.jpg

Разпространи съдържание