Skip to Content

Acer

Гаранцията на вашето устройство остава, дори ако руутнете или модифицирате софтуера

Knox_Bootloader-root-warranty.png

Всеки Android потребител някога се е чудил или пък продължава да се чуди, дали флашването на устройството му ще наруши гаранцията. Ако сте потребител в Европейския Съюз, отговорът е НЕ. Според европейските директиви, намеса в устройството, като Root, отключване на Bootloader или флашване на модифициран софтуер не би следвало да отменя гаранцията на устройството.

IFA 2014 обобщение от ден Първи

IFA_2014.jpg

Първият ден от изложението IFA 2014 в Берлин приключи и буквално имаше огромно количество новини и обявления от водещите производители. Точно заради това обичаме подобни изложения и най-вероятно точно на това са се надявали повечето потребители. 

[IFA 2014] Acer представиха 5" Liquid Z500 и 2 таблета Iconia

Iconia Tab 10_multi.jpg

Днес Acer представиха бюджетния модел Liquid Z500. Целейки се в по-младата аудитория, от компанията залагат на 2 спийкъра отпред на телефона, подобно на HTC One M8. Телефона е с DTS Studio Sound, което гарантира качеството на звука.

Z500 е с 5" IPS дисплей, 8мп камера и дебелина от 8.6мм. Ще се продава от 15 септември на цена от 195$ в Англия.

Acer Liquid E3 и Acer Liquid Z4. Два бюджетни телефона от Acer

Acer_Liquid_E3_black_home_06-2014-02-20-01.jpg

Acer са приготвили няколко нови модела от бюджетната си линия, който да конкурират Moto G в Европа. Acer Liquid E3 е модела, който ще се бори за съревновние с Moto G, докато Acer Liquid Z4 има срещу себе си широка гама от ниско-бюджетни устройства с които да се конкурира.

 

Новият Acer Liquid S2 е първият смартфон, който ще може да заснема 4К видео

Acer-Liquid-S2.jpg

Докато всички са се съсредоточили в слуховете за предстоящи премиери на флагмани на топ марките, Acer пусна ново и доста интересно предложение.

Acer Iconia A1-810 - добро предложение от нисък клас

Acer Iconia A1 с над 500 продажби в България

Acer-Iconia-A1-810.jpg

 

Acer представи официално Liquid S1

Acer-Liquid-S1.jpg

Acer представи първият си фоблет, наречен Liquid S1.

Устройството разполага с 5,7 инчов 720p HD дисплей, 1.5GHz четириядрен процесор, 8-мегапикселова задна камера, DTS Studio Sound, Bluetooth, Wi-Fi, и Android 4.2 Jelly Bean. Атрактивната машинка явно тръгва по стъпките на Note включвайки допълнителни софтуерни трикове в репертоара си. Float User Interface например позволява на няколко приложения да работят едновременно на екрана, Voice Unlock дава възможност да се активират гласово свързани приложения, а 2-Way Live Screen е временна група за споделяне между приятели в реално време.

Компанията обещава да пусне Liquid S1 по магазините през третото тримесечие на годината на цена 349 евро. Безспорно тази играчка също ще търси своето място между фаворитите в клас фоблети, но дали ще успее да се пребори с нарастващата конкуренция, това ще покаже само бъдещето.

Разпространи съдържание