Skip to Content

ZTE

Nubia X - 2 екрана всеки със сензор за пръстови отпечатъци

nuniaX.jpg

ZTE Nubix X беше официално представена - 2 екрана и пръстов отпечатък за всеки от тях.

Най-яката характеристика на новия модел определено е 93.6% екран към тяло. Предния дисплей е LCD, докато вторият е OLED. Основният екран е 19:9 FHD+ с резолюция от 1080 x 2280, 6.26". Втория дисплей е 19:9 5.1" HD+ 720 x 1520. Последния може да бъде използван и като допълнителен контрол при игрите. 

nubia_x2.jpg

ZTE Nubia Z17 с чип Snapdragon 835 и 8GB RAМ е вече факт

ZTE_Nubia_Z17-500x434.png

Подбранда на ZTE Nubia обяви официално следващия модел от Z серията си, а именно Nubia Z17. Телефонът е оборудван с последния Snapdragon 835 и впечатляващите 8GB RAM заедно със 128GB вградена памет.

ZTE Zmax Pro чупи бариерата от $100 за смартфон

ZTE-ZMax-Pro-press-500x475.jpg

На специално събитие ZTE обяви своето трето устройство от Zmax линията, наследник на миналогодишния Zmax 2. Той се казва Zmax Pro и в началото ще се продава ексклузивно от MetroPCS в САЩ. Според ZTE, техния модел ще има два основни конкурента на пазара: Samsung Galaxy J7 и LG Stylo 2. Според китайците обаче, ZTE Zmax Pro ги отвява и ценово и в характеристиките.

Гаранцията на вашето устройство остава, дори ако руутнете или модифицирате софтуера

Knox_Bootloader-root-warranty.png

Всеки Android потребител някога се е чудил или пък продължава да се чуди, дали флашването на устройството му ще наруши гаранцията. Ако сте потребител в Европейския Съюз, отговорът е НЕ. Според европейските директиви, намеса в устройството, като Root, отключване на Bootloader или флашване на модифициран софтуер не би следвало да отменя гаранцията на устройството.

Обобщение на най-интересното от MWC 2016

MWC2016_Roundup-500x329.png

Дойде време и приключи тазгодишното изложение за мобилни технологии в Барселона. Без съмнение, отново станахме свидетели на много интересни събития на които бяха обявени редица нови и върхови устройства и технологии. Повечето топ производители обявиха своите нови продуктови линии и общото впечатление е, че всички успяха да изненадат своите почитатели в положителна посока.

 

ZTE обявиха Blade V7 и V7 Lite

i (2).jpg

ZTE са една от най-големите китайски компании и освен Spro Plus Smart Projector, представиха и 2 модела телефони.

Blade V7 е по-големият и по-мощният от двата модела. Екранът е 5.2" fullHD IPS, с 2GB RAM и 16GB вътрешна памет.

ZTE обяви Nubia Prague S

zte-nubia-my-prague.jpg

ZTE обяви Nubia Prague S, компактен телефон от среден клас с ирис скенер. Устройството споделя общи черти с Nubia My Prague, но включва и някои интересни промени.

 

ZTE Blade A1 е официален. Има FP скенер и струва под $100

ZTE-Blade-A1_0.jpg

Днес ZTE прибавиха нов член към тяхната Blade серия от бюджетни смартфони, ZTE Blade A1. Това стана официално на събитие в Китай.

Разпространи съдържание