Skip to Content

Beta

Android Q Beta ще бъде пусната днес

andoird_q.png

Все още няма точна информация кога ще се появи Android Q, но по всичко личи, че от днес излиза Beta.

Страницата за съобщаване за проблеми с Android Q е вече налична и може да се пускат доклади за бъгове и грешки. Ako отворите линка, ще видите, че се приемат заявки с дата 11 март (дори и вчера). По всичко личи, че днес или утре ще има официален анонс от Google. 

По инфромация от Google, компаниите заявили участие в бета програмата са повече от миналата година. За миналата година знаем, че това бяха - Essential, Nokia, OnePlus, Oppo, Sony, Vivo и Xioami.

Източник

Nokia 8 получава Android Oreo през Октомври

nokia-8-Oreo1.jpg

Nokia 8 ще получи ъпдейт до Андроид 8 (Oreo) до края на м. Октомври.

Това бе потвърдено от HMD Global, в списък с моделите им, който ще бъдат обновени до последната версия на Android до края на годината.

 

Започват Бета тестовете на Android O

android-o-logo.jpg

Android O може още да няма официално име, но от днес имате възможност да се запишете за Beta тестери.

Устройства, за които ще е достъпна новата операционна система са:

Chrome Beta channel

Chrome Beta.png

Искате да пробвате възможностите на последната версия на Google Chrome? Няма проблем! От Google пусната Chrome Beta channel за Android, за нетърпеливите. Според написаното в блога на Chrome, този нов канал ще "пуска по-рано и по-често", което е доста обещаващо.

Сега, няма какво да се лъжем, че като чуем "бета", значи всичко е Ок. Доста често ще има крашвания и неработещи функции, но това е цената. Трябва да сме готови за всякакви бъгове и изненади. Първата разработка е базирана на Chrome 25 и има доста проблеми. На някои Nexus телефони ще работи бавно, а на някои Qualcomm чипове ще забива. Който иска да се пробва, може да ползва този линк, за да си свали бета канала.

source

Разпространи съдържание