Skip to Content

Android 4.2.2

Android OS v.4.2.2 за HOX

DSC01629.jpg

 

Най-накрая и One X ще види ъпдейт до Android OS v.4.2.2.

Samsung Galaxy S4 mini - мини флагман, но не и мини цена

Добри новини за HTC One X+

HTC One X plus.png

 

Важно съобщение за всички собственици на HTC One X+ ...

Започва ли вълната от актуализации на Samsung?

samsung-android-4-2-2.png

Помните ли списъка, с който Samsung обеща поддръжка на по-сторите си устройства? Той излезе през март и може би така и забравихме за него в последствие. Тези дни обаче като че ли има раздвижване.

Android 4.2.2 за Samsung Galaxy S II Plus

galaxyS2Plus.jpg

Феновете на Samsung Galaxy S II Plus днес има за какво да се радват. В ХDA вече има изтекъл официален firmware за този модел, който ще донесе Android 4.2.2. За сега не е ясно какви точно са промените, но лаунчъра, приложението за времето и локскрийна са от Samsung Galaxy S4. Също така, потребителите, които вече са го инсталирали споделят, че работи изключително плавно.

Galaxy S3 и Note 2 може да получат директно Android 4.3

samsung-galaxy-s4-mini-androidbg.jpg

 

Samsung е една от компаниите, които полагат доста грижи за вече бившите си флагмани. За съжаление в последно време корейците доста позалъгаха своите фенове, поради забавянето на последните актуализации.

Устройството ви вече може да прилича на Xperia Z Ultra

sony-xperia-z-ultra.jpg

Хареса ли ви новата Xperia Z Ultra? Да, това е един красив телефон или удобен таблет, както вие си прецените, но определено притежава чудесен дизайн. Хардуерно не отстъпва на никой и само чака Note 3, за да премери сили с него.

Слух: HTC One може да получи Android 4.2.2 днес

htc-one-picture-3.jpg

 

Следващият слух се гради на един туит от разработчикът на ромове за HTC @LlabTooFer. Днес той просто написа в социалната мрежа, че китайският вариант на HTC One - M7C_DUG - е започнал да получава акуализация до Android 4.2.2, като добавя, че очаква и М7(One) да го получи също днес. Както знаем по неизвестни причини дългоочакваният ъпдейт все още се бави. Дали този слух ще се окаже истина или това е просто още едно предположение, няма как да знаем. Ако някой се добере до по-конкретна информация, може да го сподели с нас в коментарите!

 

 

Разпространи съдържание