Skip to Content

Sense

HTC U12+ беше официално представен

gsmarena_008.jpg

U12+ е наследника на U11+ и идва с dual камера, HDR10 екран и разбира се Snapdragon 845. Новия модел е IP68 и с 6" Super LCD6 дисплей поддържащ HDR10 и DCI-P3. И тук имаме екран 18:9 с резолюция от 1440 x 2280 и 537ppi. 

Dual камерата разполага с 12мп UltraPixel сензор и в добавка от  втората 16мп с 2X оптичен зуум. Видео резолюцията е 4K с 60fps, а 1080 видео е с 240fps. Предната камера е 8мп.

Както казахме идва със Snapdragon 845 с 6GB RAM и вътрешна памет от 64GB и 128GB плюс слот за SD карта. Модела идва с Android 8.0, като ще получи и ъпдейт до Android P.

HTC показаха One X9 и 3 нови телефони от Desire серията

HTC-Desire-Phones-810x298_c.png

Тази година в Барселона видяхме вече LG G5 и Samsung Galaxy S7, а най-вероятно утре и флагман от страна на Sony. HTC от своя страна решиха да не показват One M10. Това не означава, че няма какво да покажат, напротив видяхме 4 нови модела телефони.

HTC One X9

HTC One mini - най-красивото мини

Бета версията на MoDaCo.SWITCH за HTC One вече е достъпна за сваляне

htc-one-modaco-switch.jpg

Преди две седмици ви съобщихме, че проектът "Switch" на Paul O’Brien от MoDaCo , който ще позволи на потребителите на HTC One да превключват между AOSP и HTC Sense интерфейс с натискането на един бутон е почти готов. Днес новината е, че публичната бета версия е достъпна за сваляне на сайта на MoDaCo.

Ново видео показва как ще може да превключваме от Sense към AOSP

htc-one-modaco-switch.jpg

 

Ако си спомняте, наскоро ви разказахме за един от новите проекти на MoDaCo, по който основно работи Пол О'Браян. Той се казва "Switch" и чрез него потребителите на новия HTC One ще могат много лесно и бързо да превключват от Sense към AOSP. Тази идея бе родена, след като на пазара се появи и Google Edition версия на този модел. 

HTC One - роден да управлява

 

Здравейте, с новото ревю на Android Bulgaria!

 

htc-one-picture-0.jpg

 

Синхронизация на данните от старото HTC към новото

sync-old-htc-with-htc-sense-5.png

 

Вероятно вече има щастливци и у нас, които ползват новия HTC One. Телефонът е последен писък на техниката и притежава мощен хардуер, както и чудесен софтуер. Апаратът работи с последната версия на Android Jelly Bean и най-новия Sense 5 UI.

Едно от най-големите главоболия при закупуването на нов телефон е това, че трябва да си го персонализираш наново, а за някои потребители това е истински ад. Като се започне от контакти, приложения, мелодии, тапети ... ( Тук може и да откажа някой да си купи нов телефон :) ). Спокойно, все пак не сме в средновековието и нещата не са толкова страшни. Сега ще ви покажем един метод за трансфер на информацията, който предлагат от HTC и е възможно най-лесния.

 

HTC Sense Task Manager за Galaxy S III I9300

Full-Sense-Tasks-for-Galaxy-S-III.jpg

Въпреки, че доста потребители не харесват стоковите UI, налагани от производителите, Sense на HTC в последните си версии предлага доста свежо и минималистично усещане. До сега собствениците на други марки телефони нямаха късмета да се радват на удобствата на Sense, вече имаме добра новина за притежателите на Galaxy S3, ползващи фирмуер XELLA или къстъм ромове, базирани на него.Те могат да получат същия стил на диспечера на задачи, като на Sense на HTC, благодарение на XDA Member Tamerlan2009.Мода поддържа портретен и лендскейп режим на диспечера, предлагайки превю на работещите в момента приложения, заедно с имената и иконите им. От него имате достъп до мениджъра на приложения и Google Search, също така можете да убиете всяко активно в момента приложение, ползата от което е спорна, но това е тема на друг разговор. Можете да свалите и пробвате този мод, след като се запознаете с подробностите за него в оригиналната тема.

XDA

Разпространи съдържание