Skip to Content

HTC One

HTC One A9s ще бъде обявен официално на IFA 2016

HTC-One-A9s-IFA-render-500x386.jpg

Мина една година от обявяването на HTC One A9, който предизвика доста разностранни реакции у потребителите. Телефон от среден клас с висока цена и изключително много приличащ на iPhone. (този въпрос е спорен, след като някои твърдят, че именно iPhone са взаимствали визия от предни HTC модели).

HTC One S9 е обявен официално. Метално тяло с чипсет Helio X10

htc-one-s9-500x451.jpg

Скоро след като обяви флагмана си HTC 10, тайванската компания изглежда има още изненади за нас. Вчера HTC официално обяви модела в среден клас One S9.

Устройството има изцяло метален гръб, който е почти неразличим от този на One M9. Отпред пък панела е изцяло стъклен, подобен на този в One A9 но липсва скенерът за пръстови отпечатъци.

HTC One A9 обявен официално

HTC-One-A9-all-colors-Analie-cruz_0.png

HTC One A9 е най-новия телефон на компанията от One серията, а също така е и първия не-Nexus телефон, който излиза от кутията директно с новия Android 6.0 Marshmallow, като зе отключените версии HTC обещават ъпдейти до 15 дни след излизането на ъпдейт за Nexus устройствата.

HTC ще разкрие следващия One на 20-ти Октомври

HTC-Event-20-October.PNG

Събитието на което HTC ще обяви следващия телефон от One серията ще се проведе в Ню Йорк на 20-ти Октомври в 19:00 българско време. Тайванската компания официално ще обяви HTC One A9 с кодово име Aero.

HTC M8S е по-евтината версия на HTC One M8

HTC M8S.png

Всички знаем, че HTC One M9 доста прилича на HTC One M8. И ако въпреки почти никаквото развитие на външен вид ви допада, то значи ще харесате и HTC M8S. Новият модел ще е по-евтин вариант на M8.

M8S ще е със същият 5" 1080p дисплей и изцяло метален, но със 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 615 процесор.

[MWC2015] Къде да гледаме на живо представянето на HTC One (M9)

htc-one-m9-stream-screenshot.png

 

Любопитни ли сте да видите първи премиерата на новия HTC One (M9)? От HTC дадоха детайли как можете да гледате на живо представянето на телефона на 01 март 2015 година.

HTC публикуваха Lollipop RUU файловете за HTC One M7 и M8

maxresdefault.jpg

Ако случайно сте брикнали телефона си или сте попаднали в boot loop - без паника. HTC публикуваха RUU файлове за HTC One M7 и M8 за developer и отключени телефони. Това са версиите със Sense 6 и ако не сте получили ъпдейт може и те да се изпозлват.

Ако ще го правите обаче, запомнете, че с тези файлове се изтрива всичко от телефона ви!!!

Кратко ревю на новия HTC One (на немски)

HTCOne2014.jpg

Знаете, че телефона ще бъде официално представен утре, но вече има кратко ревю на телефона на немски. Който иска да се запознае с последния модел на HTC, може да го гледа тук:

Разпространи съдържание