Skip to Content

Market Helper

Как да инсталираме несъвместими с нашето устройство приложения

Market-helper-instruction.PNG

Приложението, което ви е нужно, за да инсталирате приложения, несъвместими с вашето Android устройство е Market Helper. За да го използвате обаче, трябва да имате Root и да сте активирали Unknown sources от настройките, за да можете да го инсталирате.

Ново приложение:Market Helper позволява изтегляне на приложения несъвместими с вашето устройство (изисква root)

Market-Helper.png

Едно от най-досадните неща при инсталирането на приложения за Android е, че има доста такива, които са несъвместими с всички модели телефони.

До сега се налагаше редактиране на файла build.prop, за да се представи вашето устройство като друго и да можете да ползвате приложението. Market Helper дава същия резултата, заедно с възможността лесно да се върнете към първоначалния си профил. По очевидни причини то не може да бъде намерено в Google Play. Market Helper е ново приложение и има само няколко профила,въпреки това, вие можете да избирате от Galaxy S3, Kindle Fire HD, класическия Amazon Kindle или HSPA+ Nexus 7. Просто избирате устройството, което искате да имитирате, давате рут права на програмата и обновявате информацията в Play Store.Целият процес отнема секунди. След като сте готови просто рестартирате вашето устройство и всичко е в първоначалното си състояние, може да се ползва и опцията Restore, но тя също има нужда от рестарт на телефона. Market Helper е предназначен за рутнати устройства и е напълно безплатен, като естествено използването му е на ваша собствена отговорност.

Market Helper

Разпространи съдържание