Skip to Content

Samsung Galaxy S4

Switch за Galaxy S4 i9505

switch-for-the-galaxy-s4-i9505.jpg

 

Знам, че всички харесваме къстъм добавките в нашите телефони. Това е и една от основните причини, заради които правим Root, отключваме, модифицираме и т.н.

Galaxy S4 се самозапали и изпепели цяла къща

samsung-galaxy-s4-burn.jpg

 

Да ти гръмне телефон в джоба - добре, приемливо е. Да ти изгори докато се зарежда ... добре, може и да стане. Може и батерията да се окаже менте и пак телефона да се спомине. Но да ти изгори цялата къщата заради телефон вече е прекалено.

Galaxy S4 I9506 - версия със Snapdragon 800

galaxy-s4-back-front-side.jpg

 

Samsung Galaxy S4 е телефон, с който всеки в тази сфера е запознат. Много шум се вдигна около представянето му през пролетта и за сега той радва своите собственици, които гордо разнасят най-мощния телефон на пазара. 

Нова версия на SuperSU и Root за Android OS v4.3

superuser_red.jpg

 

Знам, познавате го и знаете на какво е способен. Да, това е човекът, който стои зад SuperSU, Triangle Away, Mobile ODIN и Chainfire3D. Това е XDA Elite Recognized Developer Chainfire, който отново е на гребена на вълната с нова версия на SuperSU, като този път тя е модифицирана за Android OS v4.3. Да, той успя да Root-не и този последен ъпдейт, който реално не внесе много нововъведения, но изиска неговата намеса, за да може ползвателите на новия Google Edition Samsung Galaxy S4 или изтеклия порт JWR66N.S005.130625 да се порадват на администраторски права. 

Първи порт на Android 4.3 от Galaxy S4 Google Play Edition (GT-I9505G)

Android-4.3.jpg

Заговорихме за къстъм ромове на базата на тези от Google Edition устройствата и каква изненада - на страницата на SamMobile е наличен за сваляне първият порт от рома на Galaxy S4 (GT-I9505G). Естествено, въпреки, че е оригинален, той не е предназначен за нашите устройства и съответно трябва да се подходи с повишено внимание към неговата употреба!

Разработката на нови ромове за Galaxy S4 и HTC One вече започна след излизането на техните Google Play Edition версии

htc-one-google-play-edition-software.jpg

Нормалните версии на Galaxy S4 и HTC One - или поне някои техни модели - ще бъдат съвместими със софтуера на Google Play версиите, които бяха пуснати тези дни. Това твърди вTwitter не безизвестният разработчик Paul O'Brien от MoDaCo.

Естествено тази информация не идва от компаниите придзводители, дори предполагам, че те няма да са особено щастливи да я научат, но от друга страна това е добра новина за притежателите на оригиналните версии на двете устройства, които няма да бъдат принудени да ги сменят, ако искат да използват новия софтуер.

Искате ли да тествате камерата на новите Galaxy S4 и HTC One от Google

google-edition-samsung-galaxy-s4-htc-one.jpg

 

Вече ви разказахме за двата нови модела на Google - HTC One и Galaxy S4. Те вече са налични за покупка и в Google Play. Реално, това не са нови модели, а просто двата водещи смартфона на HTC и Samsung, които се предлагат със заводски инсталиран чист Android.

Да поговорим за Galaxy S4 и HTC One Google Edition!

google-play_edition-phones.png

Да поговорим малко за двете Google Edition устройства, които вчера бяха пуснати в Google Play - Galaxy S4 и HTC One. Няма да се спирам на техническите характеристики, които и без това са известни на всички, просто четейки отзивите за тези апарати, в главата ми се породиха някои въпроси, които ми се иска да обсъдя с вас.

Има една малка, но съществена подробност, свързана с двете устройства - както ще видите на приложената снимка, те са с Linux ядра, предоставени от производителите, а не с такива от Google, както е при Nexus устройствата. Крайният резулта от това е, че бъдещите актуализации ще бъдат отново зависими от Samsung и HTC и бързината, с която те ще направят съответните промени, за да пуснат ъпдейтите.

Разпространи съдържание