Skip to Content

Qi

Какво трябва да знаем за ADATA CW0100

DSC08431_500.jpg

Adata CW0100 е 10W пад за индуктивно зареждане, като предоставя 2 пъти по-голяма мощност от обикновените 5W зарядни устройства.

Изключително елегантен, тънък – 7.5 мм, като разполага и със светлинна индикация за текущия статус на зареждането.

При поставянето на телефон, започва автоматично да се зарежда, като ако свети синя светлина зареждането е успешно, но ако свети червена – има някакъв проблем. Най-добре махнете и сложете телефона отново.

Има функция за защита и при поставяне на метален предмет върху пада зареждането се прекъсва.

Снимки на Moto 360 показват безжично зарядно, стоманена конструкция и сензор за сърдечен ритъм

Нови снимки на Moto 360 за пръв път разкриват станцията за безжично зареждане, която ще се продава заедно с часовника и се потвърждават още няколко предишни слухове.

Qi wireless увеличава обсега с v.1.2

Qi-wireless-charger-choe-2-710x398.jpg

Безжичното зареждане започва да става доста често срещано, за тези от нас, които ползват среден и висок клас Android устройства с Qi зареждане бързо превърнало се в стандарт. С безжичното зареждане няма нужда физически да пъхаш или допираш кабел до буксата всеки път щом искаш да заредиш. 

Може би Samsung Galaxy S4 ще поддържа стандарта за безжично зареждане Qi.

Samsung-Galaxy-S3-Wireless-Charging-Kit.jpg

Сред всички слухове за Samsung Galaxy S4 може би най-стария е, че ще поддържа стандарта за безжично зареждане Qi, разработен от Wireless Power Consortium. Сега има още един повод да го споменем-според DigiTimes вътрешни източници са потвърдили, че бъдещия флагман на корейците ще поддържа технологията.Единственото нещо, което не се споменава е дали функцията ще бъде предоставена по дефолт със задния капак и зареждащата подложка в комплекта или те ще се продават отделно.Възможно е Samsung да изберат втория вариант, с цел да се запази обявената дебелина на устройството, а и за да не се увеличава цената за крайния потребител.А и все пак, може би това зарядно не е от първа необходимост за всички потребители и този вариант е по-универсален. Естествено всичко това са слухове и предположения, а съвсем скоро ще имаме възможността да разберем до колко верни са те-на 14 март на официалното представяне на Samsung Galaxy S4.

Разпространи съдържание