Skip to Content

update

Sony обявиха моделите получаващи ъпдейт до Android Pie

DkuwOY1U0AAl3VV.jpg

Най-рано от Ноември 2018:

Nokia 8 получава Android Oreo през Октомври

nokia-8-Oreo1.jpg

Nokia 8 ще получи ъпдейт до Андроид 8 (Oreo) до края на м. Октомври.

Това бе потвърдено от HMD Global, в списък с моделите им, който ще бъдат обновени до последната версия на Android до края на годината.

 

Google обявиха Android O Developer preview 1 за избрани устройства

android-o-logo1.png

Ако вече ви е писнало от Android Nougat и нямате търпение какво ще покаже най-популярната операционна система - ето че вече имаме Developer Preview 1 за Andoid O.

Android 7.0 Nougat е тук

android-7-0-nougat.jpg

Преди 5 месеца Google пуснаха първия Developer Preview на новата версия. Времето беше достатъчно да се подобрят и изчистят всички (ако не повечето) бъгове и най-вече самите автори на приложения, да могат да пуснат нови версии работещи с Android 7.0. Вчера беше официално представен, така че всички се чудят кога ще дойде за не Nexus телефоните. Но преди това малко информация накратко за новата версия:

HTC обявиха кои устройства ще получат ъпдейт до Android N

Image-123-1-810x298_c.png

Днес HTC обявиха кои от техните устройства ще получат ъпдейт до Android N. Няма точна дата за това, но се предполага, че ще е до края на годината. Моделите с ъпдейт ще са HTC 10, HTC One A9 и HTC One M9. Ъпдейт за HTC One M8 не се предвижда.

Ако има и други модели, ще обновяваме статията.

Източник

HTC One M8 получи ъпдейт до Marshmallow, очаква се One M9 съвсем скоро

HTC-ONE-M8-Android-6.0-Marshmallow.jpg

Официалният Twitter акаунт на HTC в Англия публикува кратко съобщение с което казва, че ъпдейта до Marshmallow ще бъде пуснат до 48 часа за HTC One M8.

Във форума ни пък доста хора казаха, че вече имат ъпдейт. Заредете добре батерията и сваляйте през WiFi, защото е над 1GB.

Google пускат днес нов ъпдейт за Nexus моделите

ap_resize.png

Google си спазват обещанията да пускат ъпдейти, които да оправят открити бъгове и проблеми с възможен зловреден достъп до смартфона ни. И тъй като, вече сме нов месец, има и изтекла информация, че ще видим ъпдейтите още днес.

HTC пуснаха ъпдейта за One A9 до 6.0.1 и за One M9 до 6.0

android-6-marshmallow.jpg

Минаха няколко седмици от последният слух, че може да видим Marshmallow още през декември за някои модели HTC и ето, че се оказа верен. HTC се надяват коледната им новина да зарадва още повече феновете на HTC.

За небрандирани модели One A9 вече е наличен ъпдейт до Android 6.0.1. След като One M8 получи ъпдейт до Android 6.0 в началото на месеца, сега вече той е наличен и за небрандирани One M9.

Разпространи съдържание