Skip to Content

smartwatch

Huawei Honor Watch Magic - по-достъпен от всякога

Huawei-Honor-Magic-Smart-Watch-1-707x405.png

В края на миналата година, Huawei представиха смарт чаовник Huawei GT. Малко след това пуснаха техен собствен часовник - Huawei Honor Watch Magic. Мнозина се чудеха дали в Honor липсват някаква фунции и затова да е по-евтин. Това определено не е така  и освен всичко сега е на страхотната цена от 141.99$ от Geekbuying.

huawei-honor-watch-magic-smartwatch.jpg

Xiaomi представиха Amazfit - GPS часовник

xiaomi-amazfit.jpeg

Xiaomi са известни преди всичко със смартфоните на приемлива цена. Но всички знаем, че имат и адски много smart аксесоари. Съвсем скоро очакваме да видим и прахосмукачка от тях, но днес официално беше представен -  часовника Amazfit. 

Android Wear часовниците ще получат Marshmallow през идните месеци

LG-Watch-Urbane-2nd-Edition-01.jpg

Ако притежавате Android Wear смарт часовник и се чудите дали и кога ше получите ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow, чуденето свърши. Google обявиха, че всички съществуващи Android Wear часовници ще получат ъпдейт до Marshmallow през идните месеци.

Fossil обяви Q Founder - Android Wear умен часовник

Fossil-Smartwatch-13-640x426_0.jpg

Fossil обявиха серия от умни продукти сред които умния часовник Q Founder. Той е първия продукт на компанията с Android Wear. Замислен е в колаборация с Intel и Google, като директен конкурент на Apple Watch.

LG G Watch R. Тийзър на кръгъл часовник от LG

Видео тийзър ни дава много бeгъл и бърз поглед на слетващия умен часовник от LG.

Samsung работят по Gear Solo - smartwatch с вградена сим карта

Gear Solo.jpg

Според слухове в момента Samsung работят по нов smartwatch - Gear Solo, който ще е със слот за SIM карта и ще може да работи самостоятелно, без да е свързан към телефон. 

Има съмнения обаче дали часовника ще се появи някъде другаде освен в Корея. Факт е,  че скоро регистрираха това име (Gear Solo) - потвърждение донякъде за наличието на този модел рано или късно. 

Източник

 

Smartwatch на Huawei прилича повече на гривна

huawei-smartwatch-1-440x420.jpg

Навярно си спомняте, че преди време писахме за "умен" часовник и от Huawei. Ако може да разчитаме на тези снимки, картинката е малко по-различна. Съгласете се, че повече прилича на гривна, отколкото часовник.

huawei-smartwatch-2.jpg

Huawei ще представят Smartwatch на Мобилния Конгрес в Барселона

huawei_logo_720w-631x333_400.png

Huawei ще покажат техен Smartwatch на Мобилния Конгрес по-късно този месец в Барселона. Няма никакви снимки, нито подробности за часовника, така че ще трябва да изчаакаме дотогава.

Заедно с часовника ще има представяне на 2 таблета и един смартфон. Най-вероятно става дума за наследника на Huawei Acsend P6, който по непотвърдена информация ще се казва Ascend P7 "Sophie".

Разпространи съдържание