Skip to Content

modaco

Switch за Galaxy S4 i9505

switch-for-the-galaxy-s4-i9505.jpg

 

Знам, че всички харесваме къстъм добавките в нашите телефони. Това е и една от основните причини, заради които правим Root, отключваме, модифицираме и т.н.

Бета версията на MoDaCo.SWITCH за HTC One вече е достъпна за сваляне

htc-one-modaco-switch.jpg

Преди две седмици ви съобщихме, че проектът "Switch" на Paul O’Brien от MoDaCo , който ще позволи на потребителите на HTC One да превключват между AOSP и HTC Sense интерфейс с натискането на един бутон е почти готов. Днес новината е, че публичната бета версия е достъпна за сваляне на сайта на MoDaCo.

Ново видео показва как ще може да превключваме от Sense към AOSP

htc-one-modaco-switch.jpg

 

Ако си спомняте, наскоро ви разказахме за един от новите проекти на MoDaCo, по който основно работи Пол О'Браян. Той се казва "Switch" и чрез него потребителите на новия HTC One ще могат много лесно и бързо да превключват от Sense към AOSP. Тази идея бе родена, след като на пазара се появи и Google Edition версия на този модел. 

Изтекоха apk файловете на Facebook Home

facebook-home-likes-comments-slide.jpg

 

От МoDaCo избързаха малко и благодарение на изтеклия ром от HTC First те успяха да извлекат apk файловете на Facebook Home. Оказва се, че приложението няма да работи както трябва на всеки телефон, тъй като самите файлове са с бъг и не са завършени. За да може да се порадвате предваритeлно на този "бъгав" Facebook Home преди официалната му дата за представяне в Google Play, която е 12-ти Април, трябва да сте с максимална резолюция 1280x768 и да сте деинсталирали всички приложения на Facebook.

 

Разпространи съдържание