Skip to Content

Dual Camera

Xiaomi Mi 6X е обявен с двойна камера и AI функции

mi-6x-red.jpg

Напоследък имаше доста слухове и спекулации относно наследника на Mi 5X (A1). Всичко вече е официално и вчера Xiaomi Mi 6X беше обявен в Китай. Въпрос на време е да видим и глобалната му версия Mi A2, която ще е с Android One.

LG Optimus G Pro с нов Value Pack ъпдейт

lg-optimus-g-pro-face.jpg

 

Повечето от вас сигурно знаят, че LG Electronics не се слави като компания, която прави редовно ъпдейти на своите устройства. Това е така от доста време и голяма част от негативното отношение към тях е точно заради това. 

Като един от основните конкуренти в сферата на мобилните телефони, LG не само, че се стреми да прави телефони във всички класове, а и явно иска да подобри поддръжката на своите творения. Свидетелство за това е и ъпдейтът, който скоро трябва да получи LG Optimus G Pro. Той се казва Value Pack и според корейската компания трябва да донесе така нареченото “cutting-edge eye recognition features”.

 

 

В тази връзка, G Pro вече ще поддържа функцията Smart Video. С нея ще може да следи погледът на потребителя, като ще стопира видеото, което се гледа в момента, ако той погледне на друго място. 

Разпространи съдържание