Skip to Content

Event

OnePlus 6 ще бъде официално обявен на 16 Май в Лондон

WinTicket-Community.png

След доста спекулации, днес OnePlus обяви официално датата на събитието, на което ще обяви следващия смартфон от линията си, а именно OnePlus 6. Събитието ще се проведе в Лондон на 16 Май в спортната зала Copper Box Arena.

Какво се случи през изминалата седмица в света на Андроид

androidbg-logo.jpg

Обобщение на най-важното от изминалата седмица.

Официално гугъл събитие на 24.10

google-event.jpg

Гугъл започват усилено да изпращат покани за събитие в New York, което ще се състои в 19:00 (локално време) на 24ти Октомври (02:00 - 25 октомври).

Lenovo представи в България нови модели IdeaTab, ThinkPad и IdeaCentre Horizon Table PC

Безплатна Wi-Fi зона в Бургас от Vivacom

vivacom-free-wi-fi-zone-in-burgas.jpg

 

 

 

Готови ли сте за нова игра?

Google организира събитие на 24 юли в Сан Франциско

Да напомня за предстоящото събитие на Samsung на 20 юни в Лондон

samsung-streaming-20-june.jpg

Както знаем вече Samsung подготвя събитие на 20 юни в Лондон. За всички, които не са поканени, компанията ще предава на живо на канала си в You Tube - youtube.com/SamsungMobile. Събитието започва в 7 ч. британско време или 14:00 EST.

Sony насрочи събитие в Германия за 25 юни

Sony-invite.jpg

Sony са разпратили покани за събитие на 25 юни в Германия. Слогънът гласи “So you want more?” - какво ли ще видим там? Може би новата линия Xperia устройства, ново операторско такова или да бъдем по-смели в предположенията си и да очакваме Xperia Z Google edition? Дали представеното ще се отнася само за Германия или за целия свят? Няма никаква допълнителна информация, но до 25ти има доста време, можем да следим слуховете и да предполагаме. На мен лично ми се иска да вярвам, че Sony ще последва останалите лидери и ще представи Google Edition на своя флагман!

Разпространи съдържание